Ik kan écht iets betekenen voor een ander.

Ik werk bij Tzorg

Jij bent zoveel meer. Voor jouw cliënten en voor Tzorg. Daarom zorgen we graag goed voor je. Hieronder vind je wat wij voor jou kunnen betekenen. Je kunt hier jouw planning inzien, verlof aanvragen.

 • Medewerkers app Jip

  Met Jip kan je direct naar informatie die jij als thuishulp of begeleider nodig hebt. Hierin vind je jouw planning, loonstrook, informatie om veilig te werken en nog veel meer. Je logt in met je AFAS inloggegevens en hebt daarna alles bij de hand. Met Jip heb je dus alles voor jouw werk op één plek.

  Jip app Jip web
 • Planning en verlof

  Via Jip kun jij jouw planning bekijken en uren goedkeuren. Voor verlof aanvragen heb je inloggegevens van het ONS medewerkersportaal nodig.

  Jip app Verlof aanvragen

   

  Bekijk hier de veel gestelde vragen planning, handleiding ONS, handleiding verlof aanvragen.

 • Loonstroken

  Via de Jip app en via mijnTzorg.nl heb je inzicht in jouw personeelsdossier. Bekijk hier jouw loonstroken en jaaropgaves.

  Jip downloaden Inloggen mijnTzorg

  Weten wanneer het volgende uitbetalingsmoment is? Bekijk de kalender.

   

 • Fris in je werk

  Thuiszorg is een mensenvak. Mensen bepalen de kwaliteit van het werk. Als thuiszorgorganisatie is het voor Tzorg vanzelfsprekend dat we aandacht hebben voor mensen. Want als we goed voor onze medewerkers zorgen, kunnen zij goed voor onze cliënten zorgen.

 • Contact met Tzorg

  Heb je een vraag over de planning of verlof? Bel dan jouw planbureau. Andere vragen bespreek je met jouw zorgcoördinator (leidinggevende). Bijvoorbeeld over de ondersteuning van cliënten, jouw persoonlijke zaken of loopbaankansen. Vul hier de postcode in van jouw werkgebied en vind hun telefoonnummers.

 • Bonus verdienen?

  Wij zoeken altijd nieuwe collega’s. Zowel bij de cliënt thuis als op kantoor. Ken jij iemand die onze nieuwe collega wil worden? Draag diegene dan aan. Dan kun je een bruto bonus tot wel €150,- verdienen! Bekijk alle vacatures op www.werkenbijTzorg.nl, deel ze ook op Facebook op LinkedIn! Lees hier de voorwaarden voor deze aanbrengbonus.

 • Blijven leren

  Bij Tzorg kun je blijven leren. Er staan verschillende trainingen en opleidingen voor je klaar in MijnTzorg(Afas). Die helpen je jouw werk nog beter te doen. Of volg een training om persoonlijk te groeien, zoals mindfulness of plannen. Log in op MijnTzorg en bekijk het aanbod.

Overige links

Er is een speciale pagina over het Coronavirus, waarop de laatste informatie te vinden is en antwoorden op de veel gestelde vragen:

Coronavirus