Ik kan écht iets betekenen voor een ander.

Ik werk bij Tzorg

Jij bent zoveel meer. Voor jouw cliënten en voor Tzorg. Daarom zorgen we graag goed voor je. Hieronder vind je wat wij voor jou kunnen betekenen. Of ga direct naar www.tzorg.nl/medewerkers

 • Handige info voor je werk

  Op www.tzorg.nl/medewerkers vind je handige informatie voor je werk. Zoals een handleiding voor MijnTzorg(Afas) en ONS, de salaris uitbetalingskalender, onze CAO en meer. Ook kun je daar inloggen op mijnTzorg.nl en lees je over wat wij jou aanbieden om fris in je werk te blijven.

  Inloggen mijnTzorg
 • Bonus verdienen?

  Wij zoeken altijd nieuwe collega’s. Zowel bij de cliënt thuis als op kantoor. Ken jij iemand die onze nieuwe collega wil worden? Draag diegene dan aan. Dan kun je een bruto bonus tot wel €150,- verdienen! Bekijk alle vacatures op www.werkenbijTzorg.nl, deel ze ook op Facebook op LinkedIn! Lees hier de voorwaarden voor deze aanbrengbonus.

 • Contact met Tzorg

  Heb je een vraag over de planning of verlof? Bel dan jouw planbureau. Andere vragen bespreek je met jouw zorgcoördinator (leidinggevende). Bijvoorbeeld over de ondersteuning van cliënten, jouw persoonlijke zaken of loopbaankansen. Vul hier de postcode in van jouw werkgebied en vind hun telefoonnummers.

 • Blijven leren

  Bij Tzorg kun je blijven leren. Er staan verschillende trainingen en opleidingen voor je klaar in MijnTzorg(Afas). Die helpen je jouw werk nog beter te doen. Of volg een training om persoonlijk te groeien, zoals mindfulness of plannen. Log in op MijnTzorg en bekijk het aanbod.