Hulp bij het huishouden

Als het even kan dan willen de meeste mensen zo aangenaam mogelijk thuis blijven wonen. Met het ouder worden of wanneer u tijdelijk of langdurig ziek bent, lukt het misschien niet meer om alle taken van het huishouden zelf te doen. Dan is het belangrijk dat u de juiste ondersteuning krijgt. Tzorg helpt u graag met hulp bij het huishouden en individuele begeleiding, zodat u lekker in uw eigen omgeving kan blijven.Vertrouwd en dichtbij

Als landelijke zorgspecialist bieden wij in meer dan 315 gemeenten huishoudelijke ondersteuning aan mensen met een zorgindicatie. Samen bekijken we wat u nog zelf kunt en waar we u bij kunnen helpen. Dat kan van alles zijn, zoals de badkamer schoonmaken, opruimen of stofzuigen.

Wilt u weten of wij actief zijn in uw wijk? Doe dan hier de postcode check.

Onze zorg is vertrouwd en dichtbij. Omdat wij werken met vaste thuishulpen, bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en een vertrouwd gezicht uit uw buurt.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Of meld u direct aan voor zorg.


Ondersteuning via de Wmo

Om huishoudelijke ondersteuning te krijgen, heeft u een indicatie nodig van de gemeente nodig. Die kunt u aanvragen via het Wmo-loket van uw gemeente. Bij een indicatie worden de kosten voor ondersteuning betaald door uw gemeente en betaalt u een eigen bijdrage van  €20,60 per maand.

Lees hier meer over ondersteuning via de Wmo.

 

Zelf hulp betalen
Heeft u geen zorgindicatie van uw gemeente? U kunt ook zelf zorg bij kopen vanaf 1 uur per week, waarbij u zelf bepaalt waar u ondersteuning bij wenst. Zo wordt zelfstandig thuis wonen een stuk aangenamer voor u én uw naasten. Lees hier meer of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.