Hulp bij het huishouden

De wens van de meeste mensen is zo aangenaam mogelijk thuis blijven wonen. Met het ouder worden, of wanneer u tijdelijk of langdurig ziek bent, lukt het misschien niet meer om alle taken van het huishouden zelf te doen. Dan is het belangrijk de juiste ondersteuning te krijgen. Tzorg helpt met hulp bij het huishouden.


Vertrouwd en dichtbij

Als landelijke zorgspecialist bieden wij lokaal in meer dan 300 gemeenten huishoudelijke ondersteuning aan mensen met een zorgindicatie. Samen bekijken we wat er in uw huis moet gebeuren. Dat kan van alles zijn, zoals de badkamer schoonmaken, opruimen of stofzuigen. Onze medewerkers uit uw wijk zijn betrokken en bieden net dat beetje meer. Een gezellig praatje, een luisterend oor. Juist die persoonlijke aandacht maakt voor u het verschil.

Wilt u weten of wij actief zijn in uw wijk? Doe dan hier de postcode check.

Onze zorg is vertrouwd en dichtbij. Doordat wij werken met vaste thuishulpen bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en een vertrouwd gezicht uit uw buurt. Zo kunt u zo aangenaam mogelijk blijven wonen in een schoon en leefbaar huis. Een geruststellende gedachte.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Of meld u direct aan voor zorg.


Ondersteuning via de Wmo

Tzorg zorgt dat u zich aangenaam thuis voelt door huishoudelijke ondersteuning of begeleiding bij zelfredzaamheid vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Hiervoor heeft u een indicatie nodig, welke u kunt aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. De kosten voor ondersteuning vanuit de Wmo worden betaald door uw gemeente, u dient hier alleen een eigen bijdrage voor te betalen van maximaal €19 per maand.

Lees hier meer over ondersteuning via de Wmo.

 

Particuliere ondersteuning
Wist u dat Tzorg ook andere financiering mogelijkheden aanbiedt? Onder de noemer particuliere ondersteuning zorgen wij voor een schoon en leefbaar huis, ook wanneer u geen Wmo indicatie heeft. Zo wordt zelfstandig thuis wonen een stukje behaaglijker voor u én uw naasten. U kunt de ondersteuning bijvoorbeeld zelf financieren of inkopen vanuit uw persoonsgebonden budget (pgb) via de Wmo. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees hier meer over particuliere ondersteuning.

 

Gerelateerde informatie:

Onze Werkwijze
Over Ons