Loopbaan & Mobiliteit

Participatie

Een belangrijk onderdeel van het personeelsbeleid van Tzorg is de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meer dan tien procent van ons personeelsbestand bestaat uit medewerkers met een socialreturnindicatie (SROI). Voor onze inspanningen op dit gebied kregen we in 2015 het certificaat voor de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) trede 3 (het hoogste niveau).

 

Talentontwikkeling

Medewerkers ontwikkelen staat bij Tzorg hoog in het vaandel. Daarom hebben we oog voor de talenten en kwaliteiten van medewerkers. Zo kunnen we gericht sturen als we zien dat een medewerker meer kan en meer wil.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Tzorg stimuleren we persoonlijke ontwikkeling. We werken steeds meer met integrale arrangementen, waarbij we onze cliënten niet alleen hulp bij het huishouden, maar ook individuele begeleiding bieden. Omdat we het belangrijk vinden dat onze cliënten deze extra zorg van de vaste, vertrouwde hulp kunnen ontvangen en we onze medewerkers de kans willen geven zichzelf te ontwikkelen, bieden we opleidingsmogelijkheden om door te kunnen groeien.