Particuliere ondersteuning

Tzorg zorgt voor een aangenaam thuis door huishoudelijke hulp en begeleiding vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Maar wist u dat Tzorg ook andere financiering mogelijkheden aanbiedt? Onder de noemer particuliere ondersteuning zorgen wij voor een schoon en leefbaar huis, ook wanneer u geen Wmo indicatie heeft. Zo wordt zelfstandig thuis wonen een stukje behaaglijker voor u én uw naasten.

 

Wat houdt particuliere ondersteuning in?

Heeft u behoefte aan wat extra hulp in de huishouding. Bijvoorbeeld om u of uw naaste te verlichten met huishoudelijke taken? Het kan ook zijn dat u ondersteuning bij de administratie wilt, of meer structuur en regelmaat in uw dag. Tzorg helpt u hier graag bij. Ook wanneer u hier geen recht op heeft vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. U kunt de ondersteuning bijvoorbeeld zelf financieren of inkopen vanuit uw persoonsgebonden budget (pgb) via de Wmo. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij zorgen dat u zich aangenaam thuis voelt door:

  • Hulp bij huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, de was, (onder)kleding strijken, samen koken of ramen lappen;
  • Sociale contacten, zoals een praatje, spelletje of wandeling;
  • Vergroten van uw zelfstandigheid, door coaching, dag invulling of hulp bij de administratie.

De invulling van uw ondersteuning bepalen wij samen met u en/of uw naasten. Iedere situatie is verschillend, dus ook die van u. Wij passen onze dienstverlening daarop aan, waarbij het verhogen van uw zelfredzaamheid het uitgangspunt is.

 


Particuliere ondersteuning regelt u eenvoudig zelf

U bepaalt zelf hoeveel uur ondersteuning u wilt. Wij komen graag bij u thuis langs om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie of direct particuliere ondersteuning aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Ook voor vrijblijvende informatie over de tarieven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.