Samen werken we aan de toekomst van de zorg

Ik wil samenwerken

We willen de zorg thuis steeds beter maken. Dat kan alleen door goede samenwerking en fijne partners. We staan dan ook altijd open om nieuwe verbindingen aan te gaan met betrokken partners. Door op zoek te gaan naar de gemeenschappelijke deler, kunnen we onze kennis en ervaring bundelen. We hebben tenslotte hetzelfde doel: de thuiszorg voor onze cliënten zo aangenaam mogelijk maken.

Wat kunnen we samen doen?
We kiezen bewust voor het innoveren van onze dienstverlening. Hierdoor spelen we in wijzigingen of brengen we zelf vernieuwingen in de markt. We nemen graag het initiatief en zien onszelf als een verbinder binnen de zorg thuis. Door relevante nieuwe oplossingen in onze organisatie en in de zorg voor onze cliënten, maken we de thuiszorg steeds beter.
 • Innoveren
  Neem voor meer informatie over onze innovatiepilots contact op met onze programma manager innovatie: Martine Frentz.
 • Zorg leveren
  Wil je als gemeente met ons samenwerken? Fijn om te horen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
  Afdeling relatiemanagement
  relatiemanagement@tzorg.nl
 • Nieuwe ideeën
  Heb je een goed idee of wil je ergens met ons over in gesprek? Dat vinden we altijd interessant! Neem contact op.
 • Mensen helpen aan een leuke baan
  Bij Tzorg vinden we het altijd fijn om nieuwe collega’s in onze organisatie te verwelkomen. Ben je een werkgeversorganisatie of wil je graag meer informatie over werken bij Tzorg?
Hoe werken we al samen?
Robotstofzuigers als extra hulp

In samenwerking met de GGD, gemeente Amsterdam en Cordaan Thuisdiensten namen wij deel aan een proef een proef waarbij twintig cliënten drie maanden lang een robotstofzuiger in huis kregen. Uit de pilot blijkt onder andere dat het gevoel van zelfredzaamheid door robotstofzuigers wordt verhoogd en er 12 tot 25 minuten per zorgmoment cliëntgerichter ingezet kunnen worden.

Lees hier het volledige nieuwsbericht
Veilig en aangenaam thuis door slimme sensoren
Bij Tzorg kijken we door middel van verschillende pilotprojecten hoe innovatie een bijdrage kan leveren aan de toekomst van de zorg. Hoe kunnen technologie en data ons bijvoorbeeld helpen om onze rol aan de voorkant van de zorg nog beter te pakken? Om dat te onderzoeken draait Tzorg samen met Akkedeer de proef Leefsamen met slimme sensoren bij cliënten thuis in Den Bosch.

Leefsamen helpt een gevoel van veiligheid te vergroten, door inzet van slimme sensoren die in verbinding staan met de familie/naasten van de gebruiker. Door de combinatie van slimme techniek en een sociaal hulpverleningsnetwerk is er snellere en meer adequate hulp bij noodsituaties.

Nieuws

 • Di 16 april
  Indiensttreding Laurens van den Heijkant als Financieel Directeur

  Per 22 april 2024 zal Laurens van den Heijkant gaan starten als Financieel Directeur van Tzorg. Hij volgt hiermee Thijs Verhagen op die met ingang

  Lees meer
 • Ma 05 februari
  Feestelijke lancering Haagse Zorginnovatiehub

  Op 1 februari heeft de gemeente Den Haag met verschillende aangesloten partners de nieuwe Zorginnovatiehub feestelijk gelanceerd tijdens een

  Lees meer
 • Ma 05 februari
  Hulp bij het huishouden Argos Zorggroep overgenomen door Tzorg

  Tzorg heeft onlangs de huishoudelijke hulp bij ouderen thuis overgenomen van Argos Zorggroep. De overname betreft ruim 450 cliënten en zo’n 90

  Lees meer