Huishoudelijke hulp aanvragen met hulp van Tzorg

Wanneer u tijdelijk of langdurig ziek bent, is er niets zo waardevol als verblijven in uw eigen vertrouwde omgeving. Als u niet meer in staat bent om elke huishoudelijke taak uit te voeren, kunt u huishoudelijke hulp aanvragen. Zo krijgt u niet alleen de verzorging die u nodig heeft, maar ontvangt u ook hulp bij de was en andere dagelijkse schoonmaaktaken. Zo blijft uw eigen thuis een aangename plek om tot rust te komen. Bent u benieuwd hoe huishoudelijke hulp aanvragen in zijn werk gaat, of heeft u vragen over de zorg die u kunt ontvangen? Dan kunt u altijd terecht bij Tzorg. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag op weg.

Huishoudelijke hulp thuiszorg aanvragen

Wilt u huishoudelijke hulp aanvragen voor uzelf of voor een dierbare? Dan moet u huishoudelijke hulp aanvragen bij gemeente. Dit doet u bij het Wmo-loket. De gemeente gaat met u om tafel om te bepalen welke zorg u nodig heeft. Vervolgens wordt er een indicatie opgesteld waarin uw zorgvraag wordt omschreven. Hierna kunt u huishoudelijke hulp aanvragen bij Tzorg. De kosten huishoudelijke hulp vallen onder de Wmo. Hierdoor hoeft u enkel een maandelijkse bijdrage te betalen van €20,60. U heeft enkel recht op deze betaalbare thuiszorg wanneer u uw aanvraag huishoudelijke hulp bij de gemeente indient.

De persoonlijke aandacht van Tzorg

Is uw indicatie eenmaal rond, neem dan contact op met Tzorg. Bij ons kunt u direct huishoudelijke hulp aanvragen. Wij begrijpen namelijk hoe belangrijk het is om snel passende zorg te vinden. Doordat wij samenwerken met vrijwel alle gemeentes in Nederland, staan wij bovendien voor iedere zorgbehoevende klaar. Onze zorg draait niet alleen om het creëren van een aangename thuissituatie, maar ook om het bieden van persoonlijke aandacht. Wij luisteren naar u en helpen u op een manier die echt bij u past. Wilt u huishoudelijke hulp aanvragen bij Tzorg? Neem dan vooral contact met ons op.