Huishoudelijke hulp Utrecht: betrokken en toegewijd

Het is vervelend als het huishouden doen niet meer lukt. Dat zorgt voor twijfels of zelfstandig wonen nog wel mogelijk is. Tzorg neemt die twijfels graag bij u weg met huishoudelijke hulp Utrecht. Wij zorgen ervoor dat u niet weg hoeft uit uw eigen huis, zodat u in uw vertrouwde Domstad blijft wonen. Onze huishoudelijke hulp Utrecht maakt uw huis schoon. Onze huishoudelijke hulp Utrecht is betrokken, toegewijd en is voor u ook een luisterend oor. Dat is de persoonlijke aandacht waarmee Tzorg het onderscheid maakt.

Vaste huishoudelijke hulp in uw huis in Utrecht

Tzorg werkt wijkgericht en is landelijk actief. In uw wijk zorgen wij ervoor dat u een vaste huishoudelijke hulp Utrecht krijgt. U hoeft dus niet steeds voor een ander gezicht de deur open te doen, maar ziet uw vertrouwde hulp. Dat maakt het ook leuker om tijdens de aanwezigheid even een gezellig praatje te maken. Zo blijft het ook fijn om zelfstandig te wonen in uw eigen huis dat schoon en leefbaar is.

Tzorg informeert u over de benodigde zorgindicatie

De Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) voorziet in het verstrekken van huishoudelijke hulp Utrecht aan de hand van een zorgindicatie. Die krijgt u van de gemeente. Neem gerust eerst contact met ons op. Wij leggen u graag uit welke stappen er nodig zijn om de zorgindicatie te verkrijgen. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u eerst een zorgindicatie aanvraagt. Of dat uw naaste of mantelzorger dat voor u doet. Of heeft u dat al geregeld? Dan staat onze huishoudelijke hulp Utrecht voor u klaar.

Persoonlijke kennismaking

Een zorgcoördinator van Tzorg komt persoonlijk bij u langs voor een kennismaking. Het is belangrijk dat wij uw persoonlijke wensen en voorkeuren weten. Op deze manier blijft u echt vertrouwd wonen in uw eigen huis. Er komt een ondersteuningsplan bij u thuis te liggen. Hierin staan onder meer de werkzaamheden die onze huishoudelijke hulp Utrecht gaat verrichten. Dat schept duidelijkheid voor alle partijen.

Eigen bijdrage huishoudelijke hulp Utrecht

U betaalt een eigen bijdrage voor onze vaste huishoudelijke hulp Utrecht. U krijgt daarvoor een rekening van het CAK en bent ons niets verschuldigd.
Neem vandaag nog contact op met Tzorg voor huishoudelijke hulp Utrecht. Dat is zowel mogelijk voor een korte als voor een lange periode.