Hulp voor ouderen: Tzorg maakt het mogelijk

Heeft u hulp nodig bij het huishouden om zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen? Vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) is er de mogelijkheid om allerlei soorten hulp voor ouderen te krijgen. Naast huishoudelijke hulp en individuele begeleiding is er eveneens ondersteuning voor mantelzorgers. Tzorg voorziet daarbij in ouderen hulp op maat. Zo blijft u met onze uiteenlopende hulp voor ouderen en persoonlijke service fijn in uw eigen huis wonen. Tzorg is een landelijke organisatie, maar biedt vertrouwde zorg vanuit uw nabije omgeving. Heeft u snel hulp nodig? Wij kijken als zorgspecialist graag samen met u naar welke hulp voor ouderen u of uw naaste nodig heeft.

Hulp voor ouderen thuis vanuit de Wmo

Heeft u thuis ondersteuning nodig, of kent u iemand die ouderen hulp aan huis nodig heeft? De Wmo is bestemd om zelfredzaamheid te bevorderen. Tzorg geeft u graag informatie over het doen van een aanvraag voor de Wmo en het verloop ervan. In vrijwel alle gemeenten is het mogelijk om online een aanvraag in te dienen. Indien gewenst, heeft u de mogelijkheid om hulp en ondersteuning te krijgen voor het doen van een aanvraag. Hiervoor neemt u contact op met het Wmo-loket van uw gemeente.

Eigen bijdrage voor hulp voor ouderen

De Wmo-regeling is beschikbaar voor korte en lange perioden hulp van Tzorg. Er geldt een eigen bijdrage per maand voor ondersteuning en hulp voor ouderen. Het bedrag is €20,60 per huishouden per maand. U krijgt bij hulp voor ouderen via Tzorg geen rekening van ons. De gemeente waar u woont, betaalt de rekening namelijk rechtstreeks aan ons.

Aanmelden voor zorg of informatie aanvragen

Bent u familie van iemand die hulp nodig heeft of mantelzorger? Onze medewerkers bieden de beste thuiszorg met betrokken en toegewijde medewerkers. Het voordeel is dat er altijd een vaste medewerkers bij u of uw familielid thuiskomt. Wij werken wijkgericht en zijn altijd in de buurt. Wilt u graag meer informatie over hulp voor ouderen of direct zorg aanvragen? Neem dan contact op met Tzorg.