Altijd een net en comfortabel huis dankzij thuiszorg schoonmaak

Het is heerlijk om in een schoon en opgeruimd huis te kunnen wonen, maar wat doet u wanneer u de meeste huishoudelijke taken niet meer uit kunt voeren? Of u nu ziek bent of een blessure heeft, het is toch prettig om uw huishouden op orde te hebben. In deze gevallen is het mogelijk om thuiszorg schoonmaak in te schakelen. Zo weet u zeker dat er regelmatig een thuishulp bij u langskomt, die u helpt met alle noodzakelijke taken in en rondom uw huis. Bij Tzorg bieden wij op maat gemaakte thuiszorg schoonmaak aan, zodat u altijd in een aangenaam huis woont. Meld u dus gerust aan bij Tzorg wanneer u door ziekte wat extra hulp in uw woning kunt gebruiken.

Hoe komt u in aanmerking voor thuiszorg schoonmaak?

Bent u op zoek naar thuiszorg schoonmaak die ook vergoed wordt? Dan kunt u bij uw gemeente terecht. Dit is namelijk de enige manier om uw genoten zorg vergoed te krijgen. In dat geval betaalt u enkel een eigen bijdrage van €20,60 per maand. Samen met de gemeente kijkt u naar de mogelijkheden en naar de eventuele hulp die u nodig heeft. Aan de hand van deze hulpvraag stelt de gemeente een indicatie op. Hierna kunt u op zoek naar thuiszorg schoonmaak die helemaal op uw wensen aansluit, zoals de diensten van Tzorg.

Schoonmaak thuiszorg van Tzorg

Het vinden van geschikte thuiszorg schoonmaak kan een lastige opgave zijn, onder andere dankzij lange wachtlijsten. Bij Tzorg hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Bij ons kunt u snel terecht. Onze zorg is bovendien beschikbaar in vrijwel iedere gemeente van Nederland. Aan de hand van uw persoonlijke indicatie zorgen wij voor op maat gemaakte hulp in het huishouden. Zo houden wij uw woning schoon en netjes, maar verzorgen we ook uw was en dagelijkse boodschappen. Bent u benieuwd naar de diensten van Tzorg? Neem dan vooral een keer contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.