Poetshulp om zelfstandig thuis te blijven wonen

Er zijn veel ouderen die niet weg willen uit hun eigen vertrouwde omgeving, maar wel een poetshulp in huis nodig hebben. Herkent u zich of iemand in uw omgeving daarin? Tzorg is u graag van dienst en is landelijk actief. Heeft u direct een betrouwbare poetshulp nodig die echt betrokken is? U bent bij ons snel aan de beurt. Het is mogelijk om daarbij een beroep te doen op de Wmo. Deze wet is er speciaal om ouderen langer zelfstandig thuis te laten wonen. Tzorg werkt wijkgericht en zorgt ervoor dat u een betrouwbare en toegewijde poetshulp in huis krijgt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij helpen u graag.

 

Poetshulp gezocht? Tzorg regelt het voor u

Tzorg is een professionele aanbieder van thuiszorg in de vorm van huishoudelijke hulp. Bij ons bent u verzekerd van een poetshulp die net even wat extra’s biedt. Bijvoorbeeld door met een luisterend oor aanwezig te zijn en even gezellig een praatje te maken. De persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Wij bespreken graag met u welke hulp u nodig heeft en wat u zelf nog wilt en kunt doen. De huishoudelijke werkzaamheden van de hulp lopen dan ook uiteen. Misschien wilt u wel een poetshulp die de badkamer en het toilet schoonmaakt. Of een poetshulp die ook stoft en stofzuigt.

Lees meer over hulp bij het huishouden

 

Vaste hulp met vertrouwd gezicht

Tzorg vindt het belangrijk dat u een vaste hulp krijgt. Zo ziet u steeds een vertrouwd gezicht. Wij combineren zorg en persoonlijke aandacht met kwaliteit en hechten daarbij waarde aan continuïteit. Uw wensen en gewoonten zijn het uitgangspunt voor onze poetshulp om aan de slag te gaan. Huishoudelijke zorg op maat laat u langer in uw eigen vertrouwde omgeving wonen. Wij weten hoe belangrijk het is om zelfstandig thuis te blijven wonen en maken dat graag voor u mogelijk.

 

Kosten poetshulp met zorgindicatie

Indien er sprake is van een zorgindicatie voor huishoudelijke hulp is de Wmo van toepassing. U betaalt voor deze regeling een eigen bijdrage van €20,60 per maand. De gemeente betaalt de kosten van de poetshulp rechtstreeks aan ons. Tzorg stuurt u dus geen rekening.

Heeft u een poetshulp nodig of iemand in uw directe omgeving om zelfstandig te blijven wonen? Neem dan direct contact op met Tzorg.