Hulp in de huishouding gezocht: hoe krijgt u passende hulp?

Bent u slecht ter been, ziek of heeft u om een andere reden moeite met het uitvoeren van huishoudelijke taken? Dan is het altijd mogelijk om hulp in te schakelen. Wanneer er naar hulp in de huishouding gezocht wordt, kunt u het beste aankloppen bij uw gemeente. Op deze manier wordt een groot deel van uw zorg vergoed. Tzorg werkt samen met gemeenten in heel Nederland. Zo kunnen wij u altijd en overal voorzien van gepersonaliseerde zorg. Wordt er dus door u of door een naaste naar hulp in de huishouding gezocht? Meld u dan vooral aan bij Tzorg, want wij staan graag voor u klaar.

Uw zorgvraag en indicatie

Zoekt u naar hulp in de huishouding gezocht? Dan zult u eerst met uw gemeente overleggen over de zorg die u nodig heeft. De gemeente beoordeelt of u recht heeft op ondersteuning en zorgt vervolgens voor een passende indicatie. Welke huishoudelijke taken kunt u niet meer zelf uitvoeren en welke hulp past het beste bij uw situatie? Zodra deze indicatie rond is, bent u meer dan welkom om Tzorg in te schakelen. Neem contact met ons op, zodat er nooit lang naar hulp in de huishouding gezocht hoeft te worden. Zo helpen wij u met de dagelijkse schoonmaaktaken, uw was en de boodschappen.

Huishoudelijke hulp gevraagd: wat zijn de kosten?

Als er naar hulp in de huishouding gezocht wordt, is de belangrijkste vraag natuurlijk hoeveel dit zal kosten. Heeft u huishoudelijke hulp gezocht particulier opgelost? Dan zijn alle kosten voor eigen rekening. Doet u een aanvraag bij de gemeente, dan hoeft u enkel een eigen bijdrage te betalen. Deze bedraagt €20,60 per maand. Doordat Tzorg nauw samenwerkt met talloze gemeenten in Nederland, bent u altijd in staat om betaalbare hulp te vinden. Kortom: wordt er door u of door een dierbare naar hulp in de huishouding gezocht? Klop dan vooral eens aan bij Tzorg. Wij kunnen u altijd adviseren en uw aanvraag bij de gemeente in goede banen leiden.