Thuiszorg na operatie in heel Nederland beschikbaar

Ondergaat u binnenkort een operatie en heeft u thuiszorg na operatie nodig? Tzorg voorziet in huishoudelijke hulp na operatie. Wij hebben als thuiszorgorganisatie een landelijke dekking en zijn wijkgericht actief.

Doe de postcodecheck om te kijken of wij ook in uw gemeente voor thuiszorg na operatie kunnen zorgen.

Zorg thuis na operatie is vanuit Tzorg voor een korte of lange periode mogelijk. U komt na uw operatie terug in uw eigen huis en krijgt een vaste thuishulp na operatie. Uw vaste hulp voert op een betrokken en toegewijde manier de huishoudelijke werkzaamheden uit, met persoonlijke aandacht.

Lees meer over hulp bij het huishouden

 

Hulp in huis na operatie

Of u nu thuiszorg na heupoperatie nodig heeft of na een ander soort operatie, Tzorg staat voor u klaar.  Na ontslag in het ziekenhuis weet u of er een indicatie is voor thuiszorg. Onze hulp is daarna direct beschikbaar als u een zorgindicatie van uw gemeente heeft gekregen. De zorgindicatie voor thuiszorg na operatie dient u dan ook bij uw gemeente aan te vragen.

U kunt uiteraard voor de operatie al contact met ons opnemen als u na verblijf in het ziekenhuis thuiszorg na operatie nodig heeft.

 

Wmo en eigen bijdrage thuiszorg na operatie

U bent vanuit de Wmo slechts een eigen bijdrage van €20,60 per maand verschuldigd voor thuiszorg na operatie. Het CAK is de instantie die deze bijdrage bij u int. De gemeente betaalt de rekening voor zorg thuis na operatie verder rechtstreeks aan ons. Tzorg stuurt u dus geen rekening voor thuishulp na uw operatie. Onze zorgcoördinatie brengt u persoonlijk thuis een bezoek om de benodigde hulp in kaart te brengen. Dat gebeurt uiteraard in overleg met u om in huishoudelijke ondersteuning te voorzien, zoals u bent gewend. Zo heeft u de mogelijkheid om na uw operatie in uw vertrouwde omgeving te herstellen.

Staat uw operatie gepland of bent u net uit het ziekenhuis ontslagen? Neem contact op met Tzorg voor meer informatie.

Of dien direct online een aanvraag voor thuiszorg na operatie in. Wij zijn u graag van dienst en voorzien snel in hulp.