Schoonmaken bij ouderen: de persoonlijke diensten van Tzorg

Voor ouderen is het helaas niet altijd vanzelfsprekend om zelf het huis schoon te maken. Gelukkig zijn er tegenwoordig voldoende hulpverleners die schoonmaken bij ouderen. Zo kan iedereen van een net en opgeruimd huis genieten. Hierbij wordt niet alleen het huis onderhouden, maar bijvoorbeeld ook de was in orde gemaakt. Dat zorgt voor rust en zekerheid, zonder dat er mantelzorgers aan te pas hoeven komen. Bent u op zoek naar een hulpverlener die kan komen schoonmaken bij ouderen? Dan bent u bij Tzorg aan het juiste adres. Als zorgspecialist zijn wij niet alleen in staat om dagelijkse zorg te verlenen, want wij komen ook schoonmaken bij ouderen thuis.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Schoonmaken bij ouderen via de Wmo

Bent u niet meer in staat om enkele huishoudelijke taken uit te voeren, of kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Dan kunt u met uw hulpvraag terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Hier wordt samen gekeken of u de diensten in kunt schakelen van een zorgverlener die helpt met het thuis schoonmaken bij ouderen. De gemeente stelt een indicatie op, waarna u recht heeft op zorg via de Wmo. Hierdoor betaalt u enkel een eigen bijdrage van €20,60 per maand. Een hulpverlener die komt schoonmaken bij ouderen is dus zeker betaalbaar wanneer u dit via de gemeente regelt.

Lees meer over Wmo ondersteuning

 

Huishoudelijke hulp van Tzorg

Heeft u een indicatie gekregen van de gemeente? Dan kunt u meteen bij Tzorg terecht. We staan meteen klaar voor u of uw dierbare. Wanneer wij schoonmaken bij ouderen, doen wij dat met persoonlijke aandacht en veel zorg. Wij luisteren naar uw wensen en doen er alles aan om uw thuis zo aangenaam mogelijk te maken. Onze diensten zijn bovendien beschikbaar in vrijwel iedere gemeente.

Bent u dus op zoek naar een zorgverlener die kan helpen schoonmaken bij ouderen? Meld u dan nu aan bij Tzorg voor op maat gemaakte huishoudelijke hulp.