Zorg met aandacht

Wij hebben begrip en oog voor elkaar. Wanneer iemand het moeilijk heeft, bieden we een helpende hand. Het bevorderen van jouw gezondheid en zelfredzaamheid staat bij ons altijd bovenaan, mét persoonlijke aandacht en een glimlach. Wij denken altijd in mogelijkheden en gaan voor de beste oplossing. Dit doen wij met zo’n 11.000 collega’s voor ruim 55.000 cliënten, altijd dichtbij en in de buurt.

Onze werkwijze

Om in aanmerking te komen voor huishoudelijke hulp of individuele begeleiding is een Wmo-indicatie nodig van jouw gemeente. Om erachter te komen of je in aanmerking komt voor de hulp die je wenst, kun je eenvoudig jouw Wmo-indicatie berekenen.

Thuiszorg is persoonlijk, daarom vinden wij een goede kennismaking belangrijk. Thuis is jouw vertrouwde omgeving, en dat willen we zo houden, ook met een thuishulp. Wij houden rekening met jouw situatie en voorkeuren. Voorafgaand aan de start van de hulp neemt jouw zorgcoördinator de ondersteuning met je door. Daarna wordt de thuishulp ingepland.

De afspraken die we maken over onze hulp leggen we samen vast. Zo staat precies beschreven welke taken we bij jou thuis gaan doen. Dit plan sluit aan bij jouw leefgewoonten en wensen. Als er iets verandert in jouw situatie bespreken we welke aanpassingen er nodig zijn.

  • Zorg met een warm hart
  • Altijd dichtbij en in de buurt
  • Samen vergroten we jouw zelfredzaamheid
7,6
Vertrouwen in onze thuishulp
  • Een betrokken hulp
  • Wijkgericht: altijd dichtbij
  • ISO 9001 gecertificeerd
Rating

Neem contact met ons op