Senioren hulp aan huis door Tzorg

Ook als u wat ouder aan het worden bent, wilt u graag zo lang als mogelijk thuis blijven wonen. Het liefst zelfstandig en op een comfortabele wijze. Tzorg helpt u hierbij met de senioren hulp aan huis. Want hoe ouder u wordt, hoe lastiger het (misschien) is om alle huishoudelijke werkzaamheden zelf te doen. Ook kan het zijn dat u moeite heeft met uw administratie, met internetbankieren of met het behouden (of opbouwen) van uw sociale contacten. Begrijpelijk! Onze senioren hulp aan huis is vertrouwd en persoonlijk. Wij werken met vaste begeleiders, persoonlijke aandacht dus én vertrouwd gezicht.

 

Passende ondersteuning met onze senioren hulp

Tzorg is actief in het hele land met wijkgerichte zorg aan huis. Onze zorg bestaat uit individuele begeleiding en ondersteuning in het huishouden, afhankelijk van uw hulpvraag. Senioren met een zorgindicatie kunnen zo langer op een prettige manier in hun eigen omgeving blijven wonen. Uw wensen en gewoonten vormen het uitgangspunt bij het verrichten van onze werkzaamheden.

Uw eigen, vertrouwde hulp aan huis biedt meer dan alleen ondersteuning bij huishoudelijke klusjes of hulp bij de alledaagse activiteiten of uitdagingen. Onze collega’s zijn altijd in voor een goed gesprek of bieden een luisterend oor als dat nodig is. Als het even iets minder goed met u gaat dan zal dat ons niet ontgaan, indien nodig schakelt uw thuishulp andere hulpverlening in. Een geruststellend idee.

Lees meer over Wmo ondersteuning

 

Hoe regelt u senioren hulp en wat zijn de kosten?

Voor senioren hulp aan huis dient u een indicatie op te vragen bij het gemeentelijke Wmo-loket in uw woonplaats. Senioren hulp door Tzorg wordt vergoed vanuit de landelijke Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U vraagt een indicatie aan, de gemeente beoordeelt deze vervolgens. Als u inderdaad een indicatie krijgt, starten wij onze hulp op maat. Voor senioren hulp geldt de wettelijke eigen bijdrage van €20,60 per maand. Dit is een vastgesteld bedrag dat voor iedere Nederlander even hoog is, ongeacht het inkomen. De rekening van €20,60 krijgt u thuisgestuurd van het Centraal Administratie Kantoor (CAK), niet van Tzorg.

Meer informatie? Neem contact met ons op