Peelgemeenten

Huishoudelijke hulp Peelgemeenten

Zoekt u hulp in de huishouding in de Peelgemeenten? Door ouderdom, ziekte of een beperking merkt u dat uzelf of een dierbare steeds meer beperkt wordt in het dagelijks leven. Mantelzorgers kunnen hier en daar bijspringen om de thuissituatie zo aangenaam mogelijk te maken, maar dit is niet voor iedereen een ideale oplossing op lange termijn. In dat geval is het mogelijk om huishoudelijke hulp Peelgemeenten in te schakelen. Tzorg staat in dat geval voor u klaar. Zo kunt u zorgeloos thuis blijven wonen in uw dorp in de Peelgemeenten.

 

Huishoudelijke hulp Peelgemeenten aanvragen

Voordat u gebruik kunt maken van onze diensten, heeft u een indicatie nodig die u via Wmo Peelgemeenten kunt aanvragen. Dit doet u in uw eigen dorp binnen de Peelgemeenten. Dat kan in de Peelgemeente Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren.

Een medewerker van de gemeente bekijkt vervolgens uw hulpvraag en beoordeelt of u recht heeft op huishoudelijke hulp Peelgemeenten vanuit de Wmo. Is dat het geval? Dan wordt er een indicatie opgesteld waarin staat aangegeven welke hulp u precies nodig heeft. Vervolgens kunt u zich via de gemeente aanmelden voor huishoudelijke hulp bij Tzorg. Heeft u al een indicatie? Dan kunt u zich direct bij ons aanmelden. Nog vragen hierover? Neem contact met ons op.

 

In welke plaatsen kan ik hulp in de huishouding in de Peelgemeenten aanvragen?

U kunt hulp in de huishouding aanvragen in de Peelgemeenten Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren.

 

Waarom hulp van Tzorg?

V Vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Peelgemeenten en omgeving
V Hulp bij aanvraag indicatie
V Altijd bij u passende ondersteuning
V Nauwe samenwerking met zorgnetwerk

Meer weten? Neem dan contact op

 

De voordelen van huishoudelijke hulp Peelgemeenten door Tzorg

Wanneer u naar hulp in de huishouding Peelgemeenten zoekt, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Dat is geen probleem bij Tzorg. Zodra u zich aanmeldt kunnen wij passende hulp bieden voor u of uw dierbare. Onze werknemers zijn vakkundig opgeleid en weten dus precies wat er nodig is om uw thuissituatie zo aangenaam mogelijk te maken. We helpen u met de was, poetsen uw woning en staan altijd open voor een gezellig praatje.

 

Wat kost huishoudelijke hulp Peelgemeenten?

Maakt u gebruik van huishoudelijke hulp Peelgemeenten, dan wordt het overgrote deel van de kosten gedekt vanuit de Wmo Peelgemeenten. De gemeente neemt de kosten voor de huishoudelijke hulp voor zijn rekening. U betaalt uw eigen bijdrage aan het Centraal Administratie Kantoor. Dankzij deze regeling is het inschakelen van huishoudelijke hulp een betaalbare optie voor iedereen. Heeft u vragen hierover? Neem gerust contact op met ons.

 

Uw aanspreekpunt in Peelgemeenten

Angelique Velthoven

0413-431103

Jessica Lavrijsen

040-3038601
Uw vestigingskantoor
Uden West
Telefoonnummer
0413-431333