Indiensttreding Laurens van den Heijkant als Financieel Directeur

Di 16 april

Per 22 april 2024 zal Laurens van den Heijkant gaan starten als Financieel Directeur van Tzorg. Hij volgt hiermee Thijs Verhagen op die met ingang van 22 april a.s. start als Financieel Directeur van CSU.

Laurens is een bekende binnen de organisatie en zeker ook Tzorg. Ondertussen werkt hij bijna zeven jaar met veel plezier bij onze zorgorganisatie. In 2017 is hij als interim bij Tzorg terecht gekomen om te helpen met de implementatie van ONS. Van 2018 t/m 2020 is hij bij Tzorg in dienst geweest als Manager Financiën. De afgelopen jaren heeft hij, als Manager Accounting, op de holding mogen werken. Samen met vele collega’s heeft hij onder andere AFAS Finance & Projecten mogen implementeren en het in de jaren daarna continue mogen verbeteren. Tevens heeft hij leiding mogen geven aan de manager van de Financiële Administratie van het hoofdkantoor en de Salarisadministratie.

Onze organisatie is in beweging en dit geeft nieuwe kansen voor collega’s, en zo ook voor mij. Ik heb interessante gesprekken gevoerd met meerdere collega’s over de rol van Financieel Directeur bij Tzorg. In deze positie zie ik een fijne balans tussen het verschil kunnen maken voor de cliënt van Tzorg versus de dynamiek van een commercieel en groeiende zorgorganisatie. Ik kijk er naar uit om de uitdagingen welke Tzorg de komende jaren op haar pad krijgt samen met het directieteam en de collega’s aan te gaan.” aldus Laurens van den Heijkant.

Terug naar alle nieuwsberichten