LinkedIn Facebook Twitter Volg ons via

Personenalarmering

De zorg voor uw veiligheid speelt een belangrijke rol bij de wens om zelfstandig te blijven wonen. Op wie kunt u een beroep doen als u hulp nodig heeft? Wat gebeurt er als u iets overkomt in uw eigen huis? Er is een ‘veilige oplossing’ voor al dit soort vragen. Met de draadloze alarmzender van Vegro kunt u in noodsituaties 24 uur per dag, zeven dagen per week hulp inschakelen. Ook voor uw naaste omgeving is het prettig te weten dat er snel hulp ter plaatse is als dit nodig is.

De personenalarmering is een systeem, waarbij u in noodsituaties snel hulp inschakelt. De zender kan indien gewenst om de nek gedragen worden, zelfs onder de douche. Met één druk op de SOS-toets, wordt de alarmfunctie in werking gezet. De medewerker van de alarmcentrale krijgt uw oproep binnen en waarschuwt direct één van de door u opgegeven contactpersonen. Hiervoor is geen abonnement bij een alarmcentrale nodig, dus er zijn geen extra kosten voor de alarmopvolging.

Het systeem is te koop via onze webshop. Tzorg werkt hiervoor samen met Vegro Verpleegartikelen. Voor meer informatie kunt u bellen naar de helpdesk van de webshop op telefoonnummer 088 0025555. Als cliënt of medewerker van Tzorg ontvangt u 10% korting op het systeem en betaalt u geen € 179,00, maar slechts € 161,10 via onze webshop. De kortingscode is TzorgWEB.

Meest gestelde vragen

Klik hier voor een overzicht van de meest gestelde vragen door cliŽnten.

Lees verder

Aanvraag formulier

Wilt u hulp van Tzorg aanvragen? Klik dan hier en vul het formulier in.

Naar het formulier

Waar is Tzorg actief?

Vul uw postcode in en ontdek of Tzorg ook in uw gemeente actief is.


Tzorg is 24 uur per dag
bereikbaar via
088-002 55 00
(lokaal tarief).

Mail ons