LinkedIn Facebook Twitter Volg ons via

Waarom Tzorg?

Tzorg is dé oplossing voor gemeenten op het gebied van thuiszorg. Op dit moment zijn we al in 310 gemeenten in Nederland werkzaam. We bieden gemeenten diverse voordelen:

Geen wachtlijsten
Het landelijke personele netwerk van Tzorg biedt continuïteit. Dit maakt het mogelijk de werkzaamheden uit te voeren op momenten dat het de zorgvrager schikt. Bij Tzorg zijn er geen wachtlijsten. Dat geeft u de garantie dat zorgvragers ook daadwerkelijk de zorg krijgen waar zij recht op hebben.

Altijd hulp beschikbaar
In geval van calamiteiten, bijvoorbeeld het oplopen van de wachtlijst, kan Tzorg ingeschakeld worden voor het direct reageren op hulpvragen. Tzorg helpt gemeenten snel, als een leverancier door omstandigheden niet aan zijn verplichtingen kan voldoen. Dankzij het logistieke netwerk bieden wij binnen 24 uur thuishulp. Uw cliënten zijn dus altijd verzekerd van hulp.

Gegarandeerde kwaliteit
Uitsluitend gekwalificeerde medewerkers bieden thuishulp. Elke zorgvrager krijgt daarbij een passende ‘match’ aangeboden. Voor opdrachtgevers en zorgvragers betekent het dat de zorg ‘altijd op tijd’ is. Daarmee is Tzorg een kwaliteitspartner in alle opzichten.

Wilt u weten wat andere gemeenten van Tzorg vinden, klik dan hier.

Ervaringen

Wilt u weten wat clienten, medewerkers en gemeenten van Tzorg vinden?

Lees verder

Meest gestelde vragen

Klik hier voor een overzicht van de meest gestelde vragen door gemeenten.

Lees verder

Waar is Tzorg actief?

Vul uw postcode in en ontdek of Tzorg ook in uw gemeente actief is.


Tzorg is 24 uur per dag
bereikbaar via
088-002 55 00
(lokaal tarief).

Mail ons