LinkedIn Facebook Twitter Volg ons via

Waarom Tzorg?

Tzorg helpt u zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. We bieden als specialist thuishulp, maatwerkondersteuning en begeleiding binnen de Wmo aan met name de doelgroep ouderen. We kunnen allerlei huishoudelijke taken voor u verrichten. We regelen ook andere zaken graag voor u, bijvoorbeeld de maaltijdvoorziening of een alarmknop in uw woning. In geval van nood is er dankzij zo’n alarmknop snel hulp bij u. Een veilige gedachte voor u en uw omgeving.

Altijd de juiste zorg dichtbij
Tzorg is altijd dichtbij, omdat onze medewerkers uit de buurt komen. Ze spreken uw taal en weten wat er leeft en speelt in de regio. Bij ons zijn er geen wachtlijsten. We beschikken over goed opgeleide en gemotiveerde eigen medewerkers. En zo hoort het natuurlijk ook. Bij Tzorg krijgt u meteen de zorg die u verdient.

Kwaliteit en aandacht
Onze medewerkers zijn opgeleid voor het bieden van hulp en zorg bij u thuis. U kunt altijd rekenen op een schoon en opgeruimd huis. Onze medewerkers zien het als hun taak uw huishouden piekfijn op orde te houden. Daarnaast vinden wij het sociale aspect minstens zo belangrijk.

Ervaringen

Wilt u weten wat clienten, medewerkers en gemeenten van Tzorg vinden?

Lees verder

Aanvraag formulier

Wilt u hulp van Tzorg aanvragen? Klik dan hier en vul het formulier in.

Naar het formulier

Waar is Tzorg actief?

Vul uw postcode in en ontdek of Tzorg ook in uw gemeente actief is.


Tzorg is 24 uur per dag
bereikbaar via
088-002 55 00
(lokaal tarief).

Mail ons