Den Bosch

Huishoudelijke hulp Den Bosch

Huishoudelijke hulp Den Bosch nodig? En ziekte of beperking kan uw leven volledig op zijn kop zetten. Daarom is het zo belangrijk dat u gewoon thuis kunt blijven wonen tijdens deze intensieve periode. Woont u in de gemeente Den Bosch en bent u niet meer in staat om goed voor uw eigen huishouden te zorgen? Dan kunt u zich aanmelden voor huishoudelijke hulp Den Bosch. Bij Tzorg helpen we u maar al te graag op weg.

 

Huishoudelijke hulp Den Bosch aanvragen

Heeft u hulp in de huishouding Den Bosch nodig, dan zijn er vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning mogelijkheden voor extra ondersteuning. Deze  extra hulp kunt u regelen via de Wmo Den Bosch. Neem hiervoor contact op met het Wmo-loket van de gemeente Den Bosch, zodat u samen met een medewerker kunt bekijken welke hulp u precies nodig heeft. Naar aanleiding van dit gesprek stelt de gemeente een indicatie voor u op. Heeft u recht om huishoudelijke ondersteuning? Dan kunt u zich via de gemeente aanmelden voor hulp in de huishouding Den Bosch bij Tzorg.

 

Waarom hulp van Tzorg?

V Vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Den Bosch en omgeving
V Hulp bij aanvraag indicatie
V Altijd bij u passende ondersteuning
V Nauwe samenwerking met uw zorgnetwerk

Meer weten? Neem contact met ons op

 

In welke plaatsen kan ik huishoudelijke hulp in de gemeente ‘s Hertogenbosch aanvragen?

Dat kunt u naast ‘s Hertogenbosch zelf, ook in de plaatsen Rosmalen, Vinkel en Nuland.

 

De kosten van huishoudelijke hulp Den Bosch

Met een indicatie vanuit de Wmo Den Bosch wordt uw huishoudelijke hulp deels vergoed. Wel is er een wettelijke eigen bijdrage vastgesteld voor huishoudelijke hulp Den Bosch. Dit bedrag is voor iedereen hetzelfde, ongeacht uw inkomen of vermogen. De kosten voor de eigen bijdrage betaalt u aan het Centraal Administratie Kantoor. U hoeft zo geen particuliere, dure hulp in te zetten.

 

De persoonlijke aanpak van uw huishoudelijke hulp Den Bosch

Klopt u bij Tzorg aan voor uw huishoudelijke hulp Den Bosch? Dan mag u rekenen op vakkundige werknemers die goed zijn opgeleid. Wij doen altijd ons best om met u mee te denken. Welke taken kunt u zelf uitvoeren en waar heeft u juist hulp bij nodig? We gaan graag met u in gesprek en maken vervolgens een concreet zorgplan. Hierbij mag u rekenen op een professionele werkwijze met een gezellig praatje op zijn tijd. Zoekt u dus hulp in de huishouding Den Bosch? Neem dan contact op met Tzorg om de mogelijkheden te bespreken.

 

Gelijk aanvragen Huishoudelijk Hulp Den Bosch

Heeft u al een indicatie via de Wmo? Dan kunt u zich gelijk aanmelden voor huishoudelijke hulp bij Tzorg. Meldt u aan via het online aanmeldformulier of neem contact   met ons op.

 

Uw aanspreekpunt in Den Bosch

Lieke Ketelaars

0413 431107

Romy Ostendorf

0413 431 109
Uw vestigingskantoor
Uden West
Telefoonnummer
0413-431333