Win een voorleesboekje over de thuiszorg!

Wo 25 oktober

Iedereen die in de thuiszorg werkt, is een superheld. Speciaal voor al deze superhelden maakte Tzorg een voorleesboekje ‘Noah en de superhulp’. Maar ook voor iedereen die nieuwsgierig is naar de thuiszorg. Jij kunt nu ook een voorleesboekje winnen!

Superhelden
Onze superhelden houden niet alleen je huishouden op orde of ondersteunen je bij dagelijkse structuur, maar zijn nog zoveel meer. Jouw thuishulp of begeleider is het vertrouwde gezicht en weet hoe het écht met jou gaat. Zo kun jij je aangenaam thuis voelen.

Als ode aan hun belangrijke werk, schreven wij ‘Noah en de superhulp’. Wij zijn trots op wat onze collega’s elke dag doen en delen met veel plezier dit verhaal. Hopelijk inspireren we zo ook anderen om voor een baan in de thuiszorg te kiezen.

Het verhaal: Noah en de superhulp
Noah gaat op bezoek bij zijn oma. Daar ontmoet hij thuishulp Anna die superkrachten lijkt te hebben. Noah is nieuwsgierig en gaat meteen op onderzoek uit. Zal hij het geheim van Anna ontdekken? Is zij een echte superheld

 

Twee personen staan naast elkaar. De rechter persoon houdt het voorleesboekje 'Noah en de superhulp' vast en wijst een illustratie aan. De persoon rechts leest mee.

Win een boekje!
Ontvang jij thuishulp of begeleiding en wil jij een boekje van ‘Noah en de superhulp’ winnen? Dat kan! Lees hieronder hoe je kans maakt op een boekje. Leuk om te voor te lezen of te delen met anderen!

Zo doe je mee:

  1. Schrijf op waarom jouw thuishulp of begeleider een superheld is. Dat mag in een kort of lang verhaal. Wat betekent hij of zij voor jou?
  2. Mail jouw verhaal, naam én adresgegevens naar thuis@tzorg.nl. Insturen kan tot 20 november.

De mooiste verhalen plaatsen we graag online om nog meer aandacht voor onze superhelden te vragen. Daarvoor nemen we altijd eerst contact met jou op.

Bekendmaken winnaars:
De winnaars krijgen uiterlijk 1 december persoonlijk bericht.

Nu alvast Noah en de superhulp lezen?
Via www.tzorg.nl/thuiszorgverhaal kun je het online lezen.

Heb jij als thuishulp of begeleider nog geen boekje ontvangen?
Neem dan contact op met jouw zorgcoördinator. Jij hoeft dus niet mee te doen aan de wedstrijd.

Terug naar alle artikelen