Prikbord

Di 18 juli

Onze cliënten, thuishulpen, begeleiders en andere collega’s hebben weer ontzettend veel dingen meegemaakt de afgelopen tijd! Op ons prikbord delen we daar een mooie selectie van. Heeft u zelf ook iets meegemaakt of gedaan wat u met ons wilt delen? Stuur dan een mail naar thuis@tzorg.nl en wie weet ziet u zichzelf een keertje terug!

Thuishulp Linda mocht na 9 maanden weer beginnen met werken bij haar vaste cliënt. In de tijd dat Linda ziek was heeft mevrouw haar iedere week gebeld om te vragen hoe het met haar ging. Beide dames waren erg blij om elkaar weer te zien. De cliënt waardeert Linda enorm en heeft haar dan ook verrast met een lekkere reep chocolade. Fijn dat je er weer bent Linda!

Vanaf 2019 is mevrouw Francken een van de vaste cliënten van thuishulp Martine. Mevrouw droeg ondanks haar eigen lichamelijke klachten ook nog de volledige zorg voor haar zieke echtgenoot. Ondanks het overlijden van haar man staat mevrouw Francken nog altijd positief in het leven. Ze geniet van de kleine dingen en is bijvoorbeeld dol op tuinieren. Voor Martine is mevrouw een bron van inspiratie. Haar 90e verjaardag moest dan ook samen gevierd worden! Thuishulp Martine kijkt er nu al naar uit om mevrouw Francken haar 91e verjaardag weer samen te vieren.

Mevrouw Heufs-Emonts is voor thuishulp Martine een van haar eerste vaste cliënten. Mevrouw is nog steeds een erg bezige bij en zit niet graag stil. “Altied an de geng ” zoals ze dat in de Limburgse regio zeggen. Onlangs werd mevrouw Heufs-Emonts 80 jaar. Deze mooie dag werd gevierd met haar echtgenoot en familie.

Martine: “Kort na haar verjaardag overleed meneer Heufs na een lang ziekbed. Altijd stond ze voor hem en ook voor anderen klaar. Daar heb ik bewondering voor. Ondanks haar eigen fysieke beperkingen en diepe dalen doet ze dat toch allemaal.”

Kort na het overlijden van haar echtgenoot is mevrouw Heufs-Emonts daarom in het zonnetje gezet. Met een lach en een traan heeft zij de mooie bos bloemen in ontvangst genomen.

Terug naar alle artikelen