Kanjer Elisabeth

Di 09 mei

Onze thuishulpen en begeleiders staan iedere dag met een warm hart klaar voor onze cliënten. Daarom zetten we deze editie weer twee collega’s in het zonnetje. Is uw thuishulp of begeleider ook een Kanjer? Laat het ons weten in een mailtje naar thuis@tzorg.nl.

Kanjer Elisabeth

Thuishulp Elisabeth komt al 23 jaar over de vloer bij mevrouw Koning. Na deze lange tijd hebben de twee dames dus een mooie band opgebouwd. De nominatie als Kanjer maakt deze lange vriendschap helemaal af.

  1. Waarom is Elisabeth voor u een echte kanjer?

Dat kan ik in één woord niet zeggen, daar heb ik wel een halve dag voor nodig. Ze is vooral heel zorgzaam en denkt overal aan. Daarnaast is ze altijd vrolijk!

  1. Elisabeth, hoe zou jij mevrouw Koning omschrijven?

Een vlotte, kwieke vrouw die met de tijd meegaat. Ze gebruikt Whatsapp alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Daarnaast is ze altijd vrolijk en met iedereen begaan. Dit vind ik een mooie eigenschap.

  1. Mevrouw Koning, waar krijg jij energie van?

Omdat ik zelf wat vaker alleen ben krijg ik energie van mensen om mij heen. Mensen geven liefde en zorgzaamheid, dit maakt mij vrolijk nu ik zelf niet zoveel meer kan.

  1. Wat zijn de hobby’s van Elisabeth?

Ze is graag creatief bezig, bijvoorbeeld met diamond painting. Verder is ze geïnteresseerd in elektriciteit, hier weet ze erg veel vanaf. Ze is dus ook goed met elektra, dat is heel handig.

  1. Elisabeth, kun je ook vertellen wat mevrouw Koning bezighoudt?

Mevrouw Koning is erg geïnteresseerd in de krant en het nieuws. Uit de krant weet ze alles! Deze leest ze van A tot Z helemaal uit. Verder maakt ze graag puzzels in de krant of in speciale puzzelboekjes.

Mevrouw Koning: Ik ben ook altijd dol geweest op handwerken. Helaas willen mijn handen niet meer, dat vind ik erg jammer.

  1. Waarom heb jij voor het vak thuishulp gekozen?

Ik vind het leuk dat je iets voor een ander kan betekenen zodat iemand langer thuis kan blijven wonen. Verder is het heel afwisselend. Je hebt verschillende cliënten met allemaal verschillende huizen, dit maakt het interessant.

Terug naar alle artikelen