Kanjer Celezia

Di 09 mei

Onze thuishulpen en begeleiders staan iedere dag met een warm hart klaar voor onze cliënten. Daarom zetten we deze editie weer twee collega’s in het zonnetje. Is uw thuishulp of begeleider ook een Kanjer? Laat het ons weten in een mailtje naar thuis@tzorg.nl.

Kanjer Celezia

Thuishulp Celezia en Mevrouw Lommen hebben een hele hechte band. Zij kennen elkaar nu zo’n 5 jaar en praten over alles. Celezia was dan ook enorm blij toen ze Tzorg Kanjer werd.

  1. Wat maakt Celezia voor u een echte kanjer?

Ze is echt een kanjer met de grote K! Ik kan alle narigheid bij haar kwijt en daarnaast maakt ze ook lekker schoon.

  1. Celezia, wat vind jij het mooiste aan je werk?

Het mooiste vind ik dat ik naar mensen kan luisteren en er voor hen kan zijn.  Als thuishulp sta je altijd klaar voor een praatje. Je kunt iedereen een luisterend oor bieden; als er iets is kunnen mensen het kwijt bij mij.

  1. Mevrouw Lommen, over welk onderwerp praat u het liefst?

We praten over alles. Maar het meest over mijn kinderen.

Celezia: Ik heb al haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen ook allemaal een keer ontmoet. Het is echt een hele leuk familie.

  1. Celezia, waar krijg jij energie van?

Ik krijg energie als ik ergens thuis kom waar iemand erg positief is. Mevrouw Lommen is hier een mooi voorbeeld van. Ondanks haar leeftijd is ze nog erg opgewekt en ik leer iedere keer van haar.

  1. Wat is het grootste talent van mevrouw Lommen?

Ze is enorm goed in tekenen en schilderen. In huis hangen ook verschillende doeken van haar. Ze heeft binnenkort zelfs een expositie waar haar kunst getoond wordt.

Mevrouw Lommen: Ik schilder van alles en nog wat, van makrelen tot mensen. De makrelen hangen binnenkort weer op de expositie.

  1. Mevrouw Lommen, wat is de hobby van Celezia?

Ze doet graag yoga en gymnastiek. Ook is ze veel met haar kleinkind aan het spelen.

  1. Celezia, wat zou je mensen mee willen geven over het werken al thuishulp?

Je leert nog meer respect te hebben voor alles en iedereen. Ieder huishouden is anders waardoor je je aanpast aan de mensen die er wonen.

Terug naar alle artikelen