Cliënttevredenheidsonderzoek

Di 06 juni

De tevredenheid van onze cliënten is belangrijk. Daarom ontvangt elke maand 8% van de cliënten per e-mail een uitnodiging voor het cliënttevredenheidsonderzoek. Zo hebben we
het hele jaar door inzicht in de tevredenheid. We zijn trots op de mooie resultaten uit dit onderzoek en blijven enthousiast werken aan verbetering!

Doe mee en verbeter de ondersteuning

Laat hiervoor uw e-mailadres achter via: www.Tzorg.nl/gegevens. U ontvangt later dit jaar vanzelf een uitnodiging.

85% heeft begrip voor een planningswijziging als dit thuishulpen helpt

We proberen de zorgmomenten prettig voor u te plannen. Toch moeten we soms schuiven zodat uw hulp of begeleider bijvoorbeeld minder reistijd heeft. Dat is fijn voor de hulp én zo kunnen we meer cliënten ondersteunen. Bedankt dat hiervoor veel begrip is!

77% is tevreden over de vervanging tijdens vakantie of verlof

Een goed resultaat in deze krappe arbeidsmarkt. We werken samen met gemeenten aan de werving van nieuwe collega’s. Ook onderzoeken we in de markt doelgroepen die een bijbaan zoeken en dus flexibel kunnen invallen. Kent u iemand die bij ons wil werken? Alle vacatures staan op www.werkenbijTzorg.nl

78% geeft de thuishulp een 8 of hoger

Wist u dat we werken aan een thuiszorgtas? Deze zit vol met professionele schoonmaakproducten. In de toekomst kunt u deze bestellen. Geen twijfels meer over de juiste producten. Zo werken we aan een nog hoger tevredenheidscijfer.

85% is voldoende geïnformeerd over wijzigingen

Het is fijn als u weet waar u aan toe bent. Daarom komt er een SMS-dienst en een digitaal cliëntportaal die u o.a. informeren over planningswijzigingen. Voor deze diensten hebben wij uw actuele telefoonnummer en e-mailadres nodig. U geeft deze door via www.Tzorg.nl/gegevens. Uw thuishulp of begeleider kan u daarbij helpen.

7,9 voor de signalerende kracht van de thuishulp of begeleider

Als uw gezondheidssituatie verandert, wilt u dat uw hulp of begeleider hier naar handelt. Dat noemen we signaleren. Zo krijgt u op tijd passende ondersteuning. We stimuleren onze thuishulpen en begeleiders om signaleringstrainingen te volgen. Ook kan uw hulp in een app signalen doorgeven aan uw zorgcoördinator. Die bespreekt deze met u.

Terug naar alle artikelen