De ontwikkeling van ons cliëntportaal

Di 06 juni

In de regio Rotterdam testen 341 cliënten de afgelopen tijd succesvol een app, het cliëntportaal. In die app delen we eenvoudig en snel informatie met elkaar. Bijvoorbeeld over de planning. Van deze test leerden we veel. Zo zagen we dat we beter en sneller informatie met elkaar konden delen. Daarmee willen we doorgaan. Ook merkten we dat we de ontwikkeling van de app écht samen met onze cliënten willen doen.

Altijd en overal uw planning inzien.

Een van de belangrijkste afspraken die we samen hebben, is wanneer wij langskomen.
Met ruim 60.000 cliënten kost het delen van de planning veel tijd. Door dit digitaal of online met elkaar te delen, besparen we tijd. Tijd die we graag inzetten om zoveel mogelijk cliënten van zorg te voorzien.

In het cliëntportaal ziet u eenvoudig wanneer uw thuishulp komt. In de toekomst komt er de mogelijkheid om het zorgmoment te verplaatsen en te zien wie er langskomt. Daarnaast kunnen we via zo’n app snel noodzakelijke informatie delen. Maar er is ook ruimte voor verhalen, leuke weetjes en vermaak zoals puzzels.

Samen ontwikkelen met cliënten

Het cliëntportaal heeft als voordeel dat u alle informatie overzichtelijk op één plek heeft. Bijvoorbeeld op uw laptop, smartphone of tablet. We kijken graag samen naar mooie nieuwe toevoegingen aan het cliëntportaal. Want alleen samen kunnen we zo’n mooie digitaliseringsstap voor u (en uw naasten) maken.

Liever geen cliëntportaal?

Voor veel cliënten biedt het portaal mooie voordelen. Maar als u hier liever geen gebruik van maakt, is dat geen probleem. Wij blijven u informeren zoals u gewend bent en kijken altijd hoe dit beter kan.

Wilt u meer weten over het cliëntportaal, meedenken over deze ontwikkeling of het portaal testen? Meld u dan aan op www.Tzorg.nl/clientportaal.

Privacy verklaring

Wij ontvangen signalen van uw hulp over uw welzijn. Het is belangrijk dat u weet hoe wij met deze persoonlijke gegevens omgaan en wat uw rechten zijn. Daarom is onze privacy verklaring vernieuwd. Lees de privacy verklaring op: www.Tzorg.nl/privacy

Medewerkersportaal

Onze medewerkers gebruiken ook een online portaal. In dit portaal:
• Zien zij hun planning
• Chatten zij met elkaar
• Geven zij signalen door aan
de zorgcoördinator
• En lezen zij belangrijk nieuws

Terug naar alle artikelen