Individuele begeleiding

Soms heeft u wat extra ondersteuning nodig om de dagelijkse zaken te regelen. Zoals hulp bij uw administratie, het openen van uw post of het leggen van sociale contacten. Deze hulp heeft u nodig omdat u dit (tijdelijk) zelf niet kunt doen. Het kan ook zijn dat u vaker dan voorheen dingen vergeet. Met individuele begeleiding of onze maatwerk begeleiding zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk zelf kunt blijven regelen en zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Individuele begeleiding is bedoeld voor mensen met bijvoorbeeld psychische problemen, mensen met een vorm van dementie, mensen met een handicap of beperking of in een gezinssituatie waarbij specifieke hulp nodig is. Het doel is het bevorderen en/of behouden van zelfredzaamheid en het voorkomen van opname of verwaarlozing. U krijgt een vaste, gekwalificeerde begeleider die uit de buurt komt, veilig en vertrouwd.

Tzorg helpt met individuele begeleiding

Tzorg staat voor oprechte aandacht, optimaal maatwerk en zekerheid van aandacht thuis. Met de individuele begeleiding van Tzorg zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk zelf kunt blijven doen. Onze gespecialiseerde medewerkers bieden ondersteuning en begeleiding. Zij helpen bij het organiseren van allerlei praktische zaken en trainen u in uw sociale en praktische vaardigheden. Zo krijgt u weer grip op uw dagelijks leven en kunt u zo lang mogelijk veilig en zelfstandig blijven wonen.

Om hiervoor in aanmerking te komen, heeft u een Wmo-indicatie nodig. Voor meer informatie en hulp bij het aanvragen van individuele begeleiding neem contact met ons op.

Gerelateerde informatie

Over Ons
Onze Werkwijze