Individuele begeleiding

Dankzij de individuele begeleiding van Tzorg geniet u van meer zelfredzaamheid. Wij helpen u met uw administratie, sociale contacten en dagbesteding.

 

Individuele begeleiding van Tzorg

Heeft u of uw dierbare wat extra ondersteuning nodig bij de dagelijkse gang van zaken? Dan kunt u individuele begeleiding van Tzorg inschakelen. Misschien heeft u psychische klachten, bent u het overzicht even kwijt of heeft u lichamelijke problemen die het moeilijk maken om helemaal zelfredzaam te zijn. Dan is het prettig wanneer er een betrouwbare zorgspecialist voor u klaar staat met individuele begeleiding, zodat u aangenaam thuis kunt blijven wonen.

 

Zorg op maat

Bij Tzorg werken we alleen met betrokken begeleiders die inspelen op uw persoonlijke behoeften. Zo helpen we u met onze begeleiding individueel met uw administratie, het regelen van afspraken met instanties of de opbouw van een goede dagstructuur. Onze individuele begeleiding is er ook om u te helpen om deel te nemen aan de maatschappij, van het vinden van passende dagbesteding tot het onderhouden van sociale contacten. Het doel is om uw zelfredzaamheid te vergroten, voor een fijn en vervullend dagelijks leven.

 

Individuele begeleiding Wmo

U komt in aanmerking voor de individuele begeleiding van Tzorg wanneer uw aanvraag voor de Wet maatschappelijke ondersteuning is goedgekeurd. Voor deze aanvraag kunt u terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente, waar wordt gekeken naar uw hulpvraag. Zodra de gemeente uw indicatie compleet heeft, kunt u zich aanmelden bij Tzorg. Wij zorgen dat er zo snel mogelijk een begeleider voor u klaarstaat om u van individuele begeleiding te voorzien.

 

Wat kost begeleiding individueel?

Voor individuele begeleiding Wmo geldt de gebruikelijke eigen bijdrage voor de Wmo. Dit bedrag is €20,60 per maand, ongeacht uw leeftijd, inkomen of vermogen. Het CAK brengt deze kosten bij u in rekening. De rekeningen van Tzorg worden automatisch doorgestuurd naar uw gemeente. Daar hoeft u dus niets voor te doen.

 

De persoonlijke hulpverlening van Tzorg

Zoekt u een betrouwbare, inlevende en meedenkende zorgspecialist die individuele begeleiding kan bieden? Dan bent u bij Tzorg aan het juiste adres. Onze betrokken collega’s helpen u graag op weg naar een leven met meer zelfredzaamheid. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Tzorg.