Westland Zuid

Huishoudelijke hulp Westland

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp Westland? Wanneer u of een geliefde ziek wordt, wilt u het huishouden zo goed mogelijk draaiende houden. Mantelzorgers doen hun best om een prettige thuissituatie te creëren, maar moeten daar ontzettend hard voor werken. Wilt u uw mantelzorgers het liefst ontlasten? Bekijk dan de mogelijkheden voor huishoudelijke hulp. Westland is een van de gemeenten waar Tzorg in dat geval hét aanspreekpunt voor u of uw dierbaren is.

 

Wmo Westland aanvragen

Zoekt u naar huishoudelijke hulp Westland? Dan moet u eerst een beroep doen op de Wet maatschappelijke ondersteuning. Hiervoor kunt u terecht bij de gemeente Westland waar u samen met een medewerker bekijkt of huishoudelijke hulp Westland een mogelijkheid is voor u. De gemeente stelt vervolgens een indicatie op, waarin precies staat aangegeven waar u recht op heeft. Heeft u vragen over dit proces? Ook dan staat Tzorg voor u klaar. Bel of mail ons. Wij helpen u graag op weg, zodat u passende hulp in de huishouding kunt vinden.

 

In welke plaatsten kan ik hulp in de huishouding Westland aanvragen?

U kunt huishoudelijke hulp Westland aanvragen in de plaatsen Wateringen, Kwintsheul, Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, De Lier, Monster, Ter Heijde, Poeldijk en ‘s-Gravenzande.

 

Waarom hulp van Tzorg?

✔ Vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Westland en omgeving
✔ Hulp bij aanvraag van uw indicatie
✔ Altijd bij u passende ondersteuning
✔ Nauwe samenwerking met uw zorgnetwerk

Meer weten? Neem contact met ons op

 

De kosten van huishoudelijke hulp Westland

Voordat u hulp in de huishouding Westland aanvraagt, wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn. Dankzij de Wmo Westland betaalt u een vaste eigen bijdrage per maand, ongeacht uw inkomen, indicatie of thuissituatie. Gemeente Westland betaalt de kosten van uw huishoudelijke hulp, terwijl u de eigen bijdrage aan het Centraal Administratie Kantoor afdraagt. Dankzij de Wmo is het inschakelen van huishoudelijke hulp betaalbaar voor iedereen.

 

Betrokken en gedreven huishoudelijke hulp Westland

Is uw indicatie eenmaal rond, dan wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk hulp is voor uzelf of uw dierbare. Dat is geen probleem wanneer u zich bij Tzorg aanmeldt, staan we direct voor u klaar. Onze medewerkers zijn betrokken en denken graag met u mee. Uw huishoudelijke hulp Westland verzorgt de was, poetst uw woning en zorgt ervoor dat uw huis opgeruimd en netjes is. Een vriendelijk praatje en een luisterend oor horen daar natuurlijk ook bij. Zoekt u dus naar vakkundige huishoudelijke hulp? Westlandse mentaliteit inbegrepen? Neem dan gerust een keer contact op met Tzorg.

 

Beschikbaarheid Huishoudelijke Hulp Toelage in Westland

Heeft u een WMO indicatie? Dan komt u in aanmerking voor de HHT ofwel ‘huishoudelijke hulp toelage’ en dus extra zorg. Dat geldt ook indien u mantelzorger bent en een beroep wil doen op een poetshulp. Westland is namelijk een van de gemeenten waar het mogelijk is HHT toegekend te krijgen.

Neem contact met ons op voor meer informatie hierover. Bij de gemeente Westland krijgt u meer informatie over onder meer de hoogte van uw eigen bijdrage. Klik hier om naar het Wmo-loket van uw gemeente te gaan.

 

 

Uw aanspreekpunt in Westland Zuid

Moniek van der Ende

070-2055813
Uw vestigingskantoor
Den Haag 1
Telefoonnummer
070-2055888