Vlaardingen

Huishoudelijke hulp Vlaardingen

Bent u op zoek naar huishoudelijke hulp? Vlaardingen is een van de ruim 300 gemeenten waar Tzorg ondersteuning levert. Het kan zijn dat het u niet meer lukt om uw huishouden bij te houden. Of u nu last heeft van ouderdomskwaaltjes, ziek bent of met een beperking te maken heeft: de kans is groot dat u recht heeft op huishoudelijke hulp in Vlaardingen. Zo haalt u een professional in huis die schoonmaakt, de was doet en uw woning zo aangenaam mogelijk maakt. Wanneer u meer dan een poetshulp Vlaardingen zoekt, dan staat Tzorg voor u klaar. Bel ons gerust .

 

Waarom hulp van Tzorg?

✔ Vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Vlaardingen en omgeving
✔ Hulp bij aanvraag van uw indicatie
✔ Altijd bij u passende ondersteuning
✔ Nauwe samenwerking met uw zorgnetwerk

Meer weten? Neem contact met ons op

 

Wmo Vlaardingen aanvragen

Dankzij de ondersteuning die de Wmo biedt, worden uw mantelzorgers ontlast terwijl u in een schoon en leefbaar huis kunt blijven wonen. Wanneer u gebruik wilt maken van huishoudelijke hulp Vlaardingen, heeft u eerst een indicatie nodig. U vreeg deze aan via het Wmo-loket van de gemeente Vlaardingen. De gemeente bekijkt vervolgens welke ondersteuning u nodig heeft, bijvoorbeeld hulp in de huishouding Vlaardingen en of u recht heeft op hulp vanuit de Wmo. Zodra u de indicatie heeft ontvangen, kunt u huishoudelijke Hulp Vlaardingen aanvragen bij Tzorg.

 

Passende hulp in de huishouding Vlaardingen

U heeft nu een indicatie, maar hoe vindt u een huishoudelijke hulp Vlaardingen die bij u past? Tzorg staat graag voor u klaar. Op basis van uw wensen en behoeften maakt uw zorgcoördinator de juiste koppeling met een van onze mensen. Onze medewerkers werken vakkundig en hebben een warm hart. Ze staan altijd open voor een praatje. U hoeft bovendien niet lang te wachten voordat uw huishoudelijke hulp Vlaardingen op de stoep staat, waardoor u binnen de kortste keren weer zorgeloos thuis woont. Nog vragen? Bel of mail ons.

 

De kosten van hulp in de huishouding Vlaardingen?

Maakt u gebruik van de Wmo Vlaardingen? Dan wordt het overgrote deel van de kosten gedekt door uw gemeente. U moet wel deels meebetalen aan uw huishoudelijke hulp Vlaardingen. Dat doet u via een eigen bijdrage die in rekening wordt gebracht door het Centraal Administratie Kantoor. Bent u dus op zoek naar betaalbare huishoudelijke hulp Vlaardingen? Neem dan gerust een keer contact op met Tzorg om de mogelijkheden te bespreken.

Uw aanspreekpunt in Vlaardingen

Kayleigh Bradley

010-3181619

Linda Beljaars - Smeehuijzen

010-3181604

Svetlana Klas

010-3181617
Uw vestigingskantoor
Barendrecht 1
Telefoonnummer
010-3181600