Venlo

Huishoudelijke hulp Venlo

Heeft u moeite met het doen van het huishouden, maar wilt u wel in uw huis blijven wonen? Of zoekt u als mantelzorger huishoudelijke hulp Venlo? Het is mogelijk om zelfstandig in Venlo te blijven wonen met behulp van de Wmo Venlo. U hoeft geen dure particuliere hulp in te schakelen, want u betaalt alleen een vaste bijdrage per maand. Het Centraal Administratie Kantoor int dit voor de gemeente Venlo. Tzorg zorgt, nadat u een zorgindicatie heeft aangevraagd bij de gemeente, voor huishoudelijke ondersteuning in Venlo.

 

Hulp in de huishouding Venlo na aanvragen zorgindicatie Wmo Venlo

Wij starten de Huishoudelijke hulp Venlo snel bij u op, zodra u van de gemeente een zorgindicatie heeft gekregen. Kijk op de Wmo-pagina van de gemeente Venlo  hoe u de indicatie aanvraagt.

Als u zich bij ons aanmeldt voor zorg, komt onze zorgcoördinator eerst bij u langs voor een persoonlijke kennismaking. Dat bezoek is eveneens aanleiding om een zorgplan op te stellen. Daarin nemen wij afspraken op over de huishoudelijke hulp Venlo. U krijgt een vaste thuishulp toegewezen die uit uw buurt komt. Tzorg werkt namelijk wijkgericht. Uw leefgewoonten en woonsituatie vormen de basis voor hulp in de huishouding Venlo.

 

Waarom hulp van Tzorg?

V Vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Venlo en omgeving
V Hulp bij aanvraag indicatie
V Altijd bij u passende ondersteuning
V Nauwe samenwerking met uw zorgnetwerk

Meer weten? Neem contact met ons op

 

Huishoudelijke hulp Venlo: Betrokkenheid en persoonlijke aandacht

Tzorg heeft persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Zo maakt onze huishoudelijke hulp Venlo altijd tijd voor een gezellig praatje en om een luisterend oor te bieden. Wij vinden het belangrijk dat u zich vertrouwd blijft voelen in uw eigen omgeving en de betrokkenheid van onze huishoudelijke hulp Venlo biedt daarvoor een uitstekende basis. Overigens stellen wij het zorgplan aan het begin op, maar in het geval van veranderingen voeren wij die uiteraard in overleg met u of uw mantelzorger door. Het ondersteuningsplan komt bij u in huis te liggen.

Wilt u meer informatie over huishoudelijke hulp Venlo? Bel gerust met Tzorg, wij geven u graag antwoord op uw vragen. Heeft u al een zorgindicatie? Dan kunt u eenvoudig online hulp in de huishouding in Venlo aanvragen.

 

 

Uw aanspreekpunt in Venlo

Roy Hekkens

0475-256165

Yvonne Kraanen

0475-256115
Uw vestigingskantoor
Roermond
Telefoonnummer
0475-256111