Velsen

Huishoudelijke hulp Velsen

Heeft u huishoudelijke hulp Velsen nodig? Bijvoorbeeld omdat het u niet (meer) lukt om zware en/of lichte huishoudelijke taken uit te voeren. Als u zich aangenaam wilt blijven voelen in uw huis in Velsen, biedt de Wmo een uitkomst. Deze wet voorziet in huishoudelijke ondersteuning voor korte en lange tijd. Mocht u geopereerd zijn en in uw eigen woning willen herstellen, is dat ook mogelijk met huishoudelijke hulp Velsen. Tzorg kan veel voor u betekenen met vakkundige medewerkers die niet alleen huishoudelijk werk doen, maar ook een luisterend oor bieden en een praatje maken.

 

In welke plaatsten kan ik hulp in de huishouding in de gemeente Velsen aanvragen?

Naast Velsen, kunt u ook hulp in de huishouding aanvragen voor de plaatsen Velsen-Noord, Velsen-Zuid, IJmuiden, Driehuis NH, Velserbroek, Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid.

 

Waarom hulp van Tzorg?

✔ Vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Velsen en omgeving
✔ Hulp bij aanvraag van uw indicatie
✔ Altijd bij u passende ondersteuning
✔ Nauwe samenwerking met uw zorgnetwerk

Meer weten? Neem contact met ons op

 

Hulp in de huishouding Velsen via de gemeente

Tzorg is in gemeente Velsen aanbieder van huishoudelijke diensten. U heeft daar een Wmo-indicatie voor nodig, die u aanvraagt via gemeente Velsen. De ondersteuning voor huishoudelijke hulp Velsen via de gemeente is voordelig voor u. U betaalt op basis van de Wmo Velsen een maandelijkse vaste bijdrage van €20,60 per maand aan de gemeente en hoeft zo geen dure particuliere hulp in te kopen. Het Centraal Administratiekantoor int de bijdrage en u krijgt van ons dan ook geen rekening. Bekijk op de Wmo pagina van de gemeente Velsen  hoe u zich kunt aanmelden voor hulp. Wilt u hulp bij het aanvragen van uw indicatie? Neem dan contact met ons op!

 

Onze persoonlijke aandacht maakt het onderscheid

Wij onderscheiden ons bij Tzorg met hulp in de huishouding Velsen vanwege de persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Het is voor ons belangrijk om u zolang mogelijk thuis te laten voelen in uw eigen omgeving. Onze medewerkers zijn dan ook meer dan alleen een poetshulp. Velsen, Ijmuiden, Velsperbroek, wij zorgen ervoor dat uw huishoudelijke hulp bij u uit de buurt komt. Uw leefgewoonten en woonsituatie staan centraal en vormen het uitgangspunt om huishoudelijke hulp Velsen te bieden.

 

Direct huishoudelijke hulp Wmo Velsen

Indien u direct een hulp in de huishouding Velsen nodig heeft, zijn wij er voor u. Voordat uw huishoudelijke hulp Velsen bezoekt, komt onze zorgcoördinator eerst langs voor een persoonlijke kennismaking. Op basis van uw wensen en behoeften stellen wij het zorgplan op, zodat het voor u en de huishoudelijke hulp duidelijk is wat de werkzaamheden zijn. Neem voor meer informatie over onze huishoudelijke hulp Velsen of het aanvragen van Wmo Velsen contact met ons op.

 

Uw aanspreekpunt in Velsen

Ilse Klaassen

020-7054413

Sharifa Vink

020-7054413
Uw vestigingskantoor
Amsterdam 2
Telefoonnummer
020-6602006