Tilburg

Huishoudelijke hulp Tilburg

Heeft u huishoudelijke hulp Tilburg nodig? Wanneer u door ouderdom of ziekte veel thuiszit, is het belangrijk dat u het aangenaam heeft in uw woning. Dat wordt lastiger wanneer u niet in staat bent om huishoudelijke taken uit te voeren. Mantelzorgers kunnen helpen, maar ook die hulp kent zijn grenzen. Woont u in Tilburg en kunt u wel wat extra ondersteuning gebruiken? Kijk dan of u in aanmerking komt voor huishoudelijke hulp Tilburg van Tzorg.

 

Waarom hulp van Tzorg?

V Vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Tilburg en omgeving
V Hulp bij aanvraag indicatie
V Altijd bij u passende ondersteuning
V Nauwe samenwerking met zorgnetwerk

Meer weten? Neem contact met ons op

 

In welke plaatsen kan ik hulp in de gemeente Tilburg aanvragen?

U kunt naast in Tilburg zelf, ook voor hulp in de huishouding terecht in Berkel-Enschot en Udenhout.

 

Wmo Tilburg aanvragen

U heeft een indicatie van de gemeente nodig voordat u aanspraak kunt maken op hulp in de huishouding Tilburg. Deze extra hulp wordt via de Wet maatschappelijke ondersteuning geregeld. Lees meer op de website van de gemeente Tilburg hoe dat werkt. Samen met de gemeente kijkt u welke hulp u precies nodig heeft.

Wij helpen u graag op weg wanneer u vragen heeft over de Wmo Tilburg. Is de indicatie eenmaal rond? Dan bent u bij Tzorg aan het juiste adres voor huishoudelijke hulp Tilburg. Bel of mail ons gerust!

 

Op maat gemaakte zorg van Tzorg

Bij Tzorg vinden we het belangrijk om passende huishoudelijke hulp Tilburg aan te bieden. Dat betekent dat wij altijd openstaan voor uw ideeën en wensen. U kunt gerust bespreken waar u hulp bij nodig heeft, zodat wij persoonlijke zorg kunnen bieden met betrokkenheid en aandacht. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid, dus zij weten van aanpakken maar bieden ook een luisterend oor. Wanneer u onze huishoudelijke hulp Tilburg inschakelt, zorgen wij ervoor dat u kunt blijven wonen in een schoon en leefbaar huis.

 

De eigen bijdrage voor huishoudelijke hulp Tilburg

Wanneer u gebruikmaakt van hulp in de huishouding Tilburg, wordt het grootste deel van de kosten vergoed door uw gemeente. U hoeft alleen een eigen bijdrage te betalen. Deze kosten betaalt u niet aan de gemeente Tilburg, maar aan het Centraal Administratie Kantoor. De hoogte van de eigen bijdrage is voor iedereen hetzelfde, wat uw inkomen of indicatie ook is. Op deze manier blijft hulp in de huishouding Tilburg betaalbaar en toegankelijk.

Nog vragen? Bel ons gerust, of vraag direct hulp aan van Tzorg.

 

Uw aanspreekpunt in Tilburg

Kim Dousi

076-3038612

Maarten Wijten

076 3038615
Uw vestigingskantoor
Breda 2
Telefoonnummer
076-3038660