Schagen

Huishoudelijke hulp Schagen

Huishoudelijke hulp Schagen nodig? De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) biedt vanuit de gemeente Schagen allerlei opties om extra ondersteuning te regelen. Bijvoorbeeld als u voor een korte of een lange periode hulp nodig heeft in de huishouding. Of als u als mantelzorger van familie mantelzorgondersteuning wenst.

 

Zorgindicatie aanvragen bij de gemeente Schagen

Als u huishoudelijke hulp Schagen nodig heeft of mantelzorgondersteuning wenst, is dat mogelijk bij Tzorg via de Wmo Schagen. Om te voorzien in huishoudelijke hulp Schagen is er een zorgindicatie nodig van de gemeente. Uw aanvraag voor de zorgindicatie kunt u zowel telefonisch of online via de website van de gemeente doen.  Nadat u een zorgindicatie heeft verkregen, neemt Tzorg contact met u op om uw huishoudelijke hulp Schagen op te starten. U mag natuurlijk ook al eerder contact met ons opnemen als u vragen heeft. Bijvoorbeeld over de hulp in de huishouding Schagen. Bel of mail ons als u er niet uitkomt.

 

In welke plaatsen kan ik hulp in de huishouding in de gemeente Schagen aanvragen?

U kunt huishoudelijke hulp aanvragen in Schagen zelf, maar ook in Waarland, Sint Maarten, Dirkshorn, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Schagerbrug, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Burgerbrug, Petten, ’t Zand, Oudesluis en Callantsoog.

 

Waarom hulp van Tzorg?

V Vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Schagen en omgeving
V Hulp bij aanvraag indicatie
V Altijd bij u passende ondersteuning
V Nauwe samenwerking met uw zorgnetwerk

Meer weten? Neem contact met ons op

 

Kosten huishoudelijke hulp Schagen

Voor hulp of ondersteuning vanuit de Wmo Schagen betaalt u per maand een vaste eigen bijdrage die het Centraal Administratie Kantoor (CAK) voor de gemeente int. Het maakt hierbij niet uit hoeveel u verdient of hoeveel eigen vermogen u heeft. Tzorg is in Schagen een aanbieder van deze diensten en maakt daarbij onderscheid met persoonlijke aandacht.

 

Zorgplan opstellen met uw wensen als uitgangspunt

Zodra u een beschikking heeft gekregen van de gemeente en uw aanmelding bij ons binnen is, starten wij met een intakegesprek. Er komt daarvoor een zorgcoördinator bij u thuis. Dat is het moment om persoonlijk kennis te maken en om uw wensen te bespreken. Wij vinden het belangrijk dat onze hulp in de huishouding Schagen het huishouden op zich neemt, zoals u dat graag heeft. Zo blijft u zich met onze huishoudelijke hulp Schagen vertrouwd voelen in uw eigen woning. Onze huishoudelijke hulp Schagen maakt een praatje en biedt een luisterend oor. Betrokkenheid staat bij ons voorop. Dat is ook de reden dat u een vaste thuishulp krijgt, die bovendien uit uw eigen buurt komt.

 

Meld u online aan voor huishoudelijke hulp Schagen

Via uw gemeente meldt u zich eenvoudig aan voor hulp in de huishouding Schagen bij Tzorg. Heeft u al een indicatie? Dan kunt u zich direct aanmelden de aanmeldknop te gebruiken. Belt u liever? Dat mag natuurlijk ook.

Uw aanspreekpunt in Schagen

Manou Karsten (begeleiding)

0229-306001

Teuntje Boon

022-9306002
Uw vestigingskantoor
Wognum
Telefoonnummer
0229-306060