Renkum

Thuishulp in Renkum

Tzorg biedt huishoudelijke ondersteuning door heel Nederland. Ook in uw gemeente. Het voordeel van Tzorg is dat we u snel kunnen helpen. Met persoonlijke aandacht, een vertrouwd gezicht uit uw buurt en optimaal maatwerk. De beste thuishulp in Renkum vindt u bij Tzorg.

 

Altijd dichtbij

Als zorgspecialist kijken we naar wat u zelf nog kunt en waar we bij kunnen helpen. Samen zorgen we ervoor dat u prettig kunt blijven wonen. Met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers uit Renkum en omgeving bieden we u net dat beetje meer. Een gezellig praatje, een luisterend oor. Tzorg is altijd dichtbij.

 

Direct thuishulp aanvragen in Renkum?

Vraag direct thuishulp aan. We helpen graag en regelen samen met u passende ondersteuning. Om voor huishoudelijke ondersteuning in aanmerking te komen, heeft u een indicatie nodig op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). In uw gemeente is dat geregeld via de Algemene voorzieningen. Deze indicatie vraagt u aan via onderstaande zorgcoördinator.

 

Openingstijden en inzet van zorg

Ons regiokantoor is van maandag tot vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur geopend.
Via ons centrale telefoonnummer 088-0025500 zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor spoedberichten.
Tzorg heeft op dit moment in uw regio geen wachtlijst. Wel is het verstandig om rekening te houden met een opstarttijd (1/2 maanden). In overleg met u kunnen wij dus snel de ondersteuning opstarten.

Uw aanspreekpunt in Renkum

Debbie Meulendijks

053-3034233
Uw vestigingskantoor
Midden-Oost
Telefoonnummer
088-0025503