Maastricht

Huishoudelijke hulp Maastricht

Heeft u huishoudelijke hulp Maastricht nodig voor korte of lange tijd? Tzorg voorziet met persoonlijke aandacht hulp in de huishouding in Maastricht. U of uw mantelzorger dient hiervoor bij de gemeente Maastricht een aanvraag in voor een zorgindicatie. U bent op basis van de Wmo Maastricht per maand alleen een vaste eigen bijdrage verschuldigd. Dat betekent dat u in Maastricht niet op zoek hoeft te gaan naar dure particuliere hulp. Tzorg biedt u de mogelijkheid om huishoudelijke ondersteuning in te schakelen op basis van de Wmo Maastricht.

 

Opstarten huishoudelijke hulp Maastricht na zorgindicatie

De gemeente is verantwoordelijk voor het verstrekken van een zorgindicatie. Met die indicatie vraagt u bij Tzorg gemakkelijk huishoudelijke hulp Maastricht aan. Kijk op de Wmo-pagina van de gemeente Maastricht voor meer informatie.

Heeft u de indicatie ontvangen? Dan komt onze zorgcoördinator bij u langs om een zorgplan op te stellen. In het ondersteuningsplan nemen wij onder meer de afspraken op over de huishoudelijke hulp Maastricht. Wij bespreken uiteraard uw wensen. Zo doet onze thuishulp de huishoudelijke taken zoals u dat gewend bent. Op deze wijze blijft u op een vertrouwde manier zelfstandig in uw huis wonen. Tzorg regelt voor u een vaste hulp in de huishouding Maastricht, wat ook aan het vertrouwen bijdraagt. Bovendien nemen onze medewerkers de tijd voor een persoonlijk praatje en bieden zij een luisterend oor.

 

Waarom hulp van Tzorg?

V Vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Maastricht en omgeving
V Hulp bij aanvraag indicatie
V Altijd bij u passende ondersteuning
V Nauwe samenwerking met uw zorgnetwerk

Meer weten? Neem contact met ons op

 

Huishoudelijke hulp Maastricht voor korte of lange tijd

Naast dat Tzorg voorziet in langdurige huishoudelijke hulp Maastricht voorzien wij ook in hulp voor een korte tijd. Het komt na een operatie soms voor dat het huishouden tijdelijk niet zelf te verrichten is. In dat geval is het ook mogelijk om een beroep te doen op onze dienstverlening. Onze service richt zich zowel op kortdurende als langdurige huishoudelijke hulp Maastricht. U bent in elk geval snel aan de beurt. Weet u voor uw operatie al dat u naderhand huishoudelijke hulp Maastricht nodig heeft? Dan is het altijd mogelijk om ons vooraf al op de hoogte te stellen. Neem voor meer informatie contact op of gebruik het contactformulier.

 

 

Uw aanspreekpunt in Maastricht

Fréderique Verbeet

0475-256105
Uw vestigingskantoor
Roermond
Telefoonnummer
0475-256111