Lingewaard

Thuishulp in Lingewaard

Tzorg biedt huishoudelijke ondersteuning door heel Nederland. Ook in uw gemeente. Het voordeel van Tzorg is dat we u snel kunnen helpen. Met persoonlijke aandacht, een vertrouwd gezicht uit uw buurt en optimaal maatwerk. De beste thuishulp in Lingewaard vindt u bij Tzorg.

 

Altijd dichtbij

Als zorgspecialist kijken we naar wat u zelf nog kunt en waar we bij kunnen helpen. Samen zorgen we ervoor dat u prettig kunt blijven wonen. Met vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Lingewaard en omgeving bieden we u net dat beetje meer. Een gezellig praatje, een luisterend oor. Tzorg is altijd dichtbij.

 

Direct thuishulp aanvragen in Lingewaard?

Vraag direct thuishulp aan. We helpen graag en regelen samen met u passende ondersteuning. Om voor huishoudelijke ondersteuning in aanmerking te komen, heeft u een indicatie nodig op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). In de indicatie staat tot welke zorg u toegang krijgt. Deze vraagt u aan bij het Wmo-loket van uw gemeente.

 

Openingstijden en inzet van zorg

Ons regiokantoor is van maandag tot vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur geopend.

Via ons centrale telefoonnummer 088-0025500 zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor spoedberichten. Tzorg heeft op dit moment in uw regio geen wachttijd en zal direct in overleg met u de ondersteuning opstarten.

Uw aanspreekpunt in Lingewaard

Bibi Engels

0413-431126
Uw vestigingskantoor
Uden Oost
Telefoonnummer
0413-431300