Hoeksche Waard

Huishoudelijke hulp Hoeksche Waard

Huishoudelijke hulp Hoeksche Waard nodig voor korte of lange tijd? Tzorg is in Hoeksche Waard aanbieder van huishoudelijke diensten. Wij zorgen ervoor dat u met onze hulp in de huishouding Hoeksche Waard uw thuis kan blijven noemen. Onze vakkundige thuishulp voert de huishoudelijke taken uit op de manier die u gewend bent. Bovendien mag u bij de komst van onze huishoudelijke hulp Hoeksche Waard rekenen op een praatje en een luisterend oor.

 

Hoe werkt het inschakelen van huishoudelijke hulp Hoeksche Waard?

Heeft u behoefte aan huishoudelijke hulp Hoeksche Waard? Neem dan contact op met ons, zodat we u kunnen helpen met uw aanvraag. U heeft eerst een zorgindicatie nodig van de gemeente op basis van de Wmo Hoeksche Waard. Voor de huishoudelijke hulp Hoeksche Waard betaalt u vervolgens een kleine bijdrage per maand. Dit int de gemeente via het Centraal Administratie Kantoor. De Wmo Hoeksche Waard biedt u dus een oplossing voor ondersteuning, waardoor u geen dure particuliere hulp hoeft in te schakelen. U kunt daarover meer lezen op de gemeentepagina van Hoeksche Waard .

 

Waarom hulp van Tzorg?

✔ Vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Hoeksche Waard en omgeving
✔ Hulp bij aanvraag van uw indicatie
✔ Altijd bij u passende ondersteuning
✔ Nauwe samenwerking met uw zorgnetwerk

Meer weten? Neem contact met ons op

 

In welke plaatsen kan ik hulp in de huishouding in gemeente Hoeksche Waard aanvragen?

U kunt in de gemeente Hoeksche Waard zorg aanvragen in Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Mijnsheerenland, Westmaas, Heinenoord, Numansdorp, Zuid-Beijerland, Klaaswaal, Strijen, Strijensas, Mookhoek, ‘s-Gravendeel, Puttershoek en Maasdam.

 

Snel huishoudelijke hulp Hoeksche Waard

Wij voorzien u graag zo snel mogelijk in hulp in de huishouding Hoeksche Waard. Staat er een operatie gepland en heeft u huishoudelijke hulp nodig in Hoeksche Waard? Dan is het mogelijk om vooraf al een ondersteuning te regelen voor na de operatie, zodat u in uw eigen omgeving kunt herstellen. Heeft u voor een lange periode huishoudelijke hulp nodig omdat het bijvoorbeeld zelf niet meer goed lukt de huishouding te doen? Mogelijk door een fysieke beperking of de leeftijd. Dan is huishoudelijke hulp van Tzorg iets voor u!

 

Huishoudelijke Hulp Toelage Hoeksche Waard voor extra zorg

Er is een speciale regeling HHT ofwel ‘huishoudelijke hulp toelage’ beschikbaar in de gemeente Hoeksche Waard. Met deze HHT kunt u huishoudelijke hulp krijgen tegen een verlaagd tarief. Indien u een WMO indicatie heeft, is het mogelijk om extra zorg in te kopen en in aanmerking te komen voor de toelage. Dit is ook zo indien u mantelzorger bent en graag een poetshulp wilt inschakelen. Bij de gemeente Hoeksche Waard kunt u informatie krijgen over de specifieke voorwaarden die voor uw gemeente gelden. Klik hier om naar het WMO-loket van uw gemeente te gaan.

 

Aanmelden voor huishoudelijke hulp Hoeksche Waard

Als de Wmo-consulent van uw gemeente heeft aangegeven dat u in aanmerking komt voor Huishoudelijke Ondersteuning, kiest u zelf een zorgaanbieder. Zodra u Tzorg kiest als aanbieder van huishoudelijke hulp, ontvangen wij uw contactgegevens van Wmo Hoeksche Waard en nemen wij contact met u op om uw ondersteuning op te starten. Er komt altijd eerst een zorgcoördinator bij u langs ter kennismaking en om een zorgplan op te stellen. Wij houden rekening met uw woonsituatie en levensstijl om huishoudelijke zorg op maat te bieden: wij ontzorgen.

Uw aanspreekpunt in Hoeksche Waard

Rita van der Vliet

010-3181621
Uw vestigingskantoor
Barendrecht 2
Telefoonnummer
010-3181633