Enschede Noord

Huishoudelijke hulp Enschede

Heeft u huishoudelijke hulp Enschede nodig om zelfstandig in uw woning te blijven wonen? De Wmo Enschede voorziet op basis van een zorgindicatie in allerlei opties om u daarbij van hulp te voorzien. Tzorg biedt ondersteuning, zodat ouderen en andere hulpbehoevenden zich aangenaam thuis blijven voelen. Daarom bieden wij onder meer huishoudelijke hulp Enschede aan. De huishoudelijke hulp Enschede is overigens ook voor korte tijd inzetbaar. Bijvoorbeeld als u uit het ziekenhuis komt en niet in staat bent zelf het huishouden te doen.

 

Waarom hulp van Tzorg?

V Vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Enschede en omgeving
V Hulp bij aanvraag indicatie
V Altijd bij u passende ondersteuning
V Nauwe samenwerking met uw zorgnetwerk

Meer weten? Neem contact met ons op

 

Zorgindicatie aanvragen voor huishoudelijke hulp Enschede

De eerste stap voor het regelen van huishoudelijke hulp Enschede is het aanvragen van een zorgindicatie bij de gemeente Enschede. Dat is online te regelen via de website van gemeente Enschede. Nadat de zorgindicatie voor de Wmo Enschede is opgesteld, voorziet Tzorg graag in huishoudelijke hulp Enschede. Daarbij maken wij met onze hulp in de huishouding Enschede het onderscheid als het gaat om persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Zo hebben onze thuishulpen een luisterend oor en tijd voor een gezellig praatje.

 

Kennismaking en ondersteuningsplan

Nadat u zich heeft aangemeld voor huishoudelijke hulp Enschede bij Tzorg maakt onze zorgcoördinator een afspraak. Er volgt dan een bezoek bij u thuis voor een persoonlijke kennismaking en het opstellen van een ondersteuningsplan. Indien gewenst in samenspraak met uw familie of mantelzorger. Het zorgplan vormt de basis voor de uitvoering van de werkzaamheden door onze hulp in de huishouding Enschede. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw leefsituatie en wensen. Het opstellen van een zorgplan betekent niet dat er niets meer verandert. Wij kijken regelmatig of er aanpassingen nodig zijn in het ondersteuningsplan om steeds maatwerk te blijven bieden.

 

Online aanmelden voor hulp in de huishouding Enschede

Heeft u al een indicatie? Dan is het mogelijk om u direct online aan te melden voor huishoudelijke hulp in Enschede via de aanmeldknop. Wanneer u liever belt of vragen heeft, dan is het altijd mogelijk om eerst contact op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen.

 

Keurmerk

De gemeente Enschede verstrekt het Werkpakt keurmerk aan werkgevers die, samen met de gemeente en andere partners, aantoonbaar bijdragen aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden en daarbij optreden als ambassadeur en betrokken partner. Wij werken daarbij samen met het Werkplein Twente.

Uw aanspreekpunt in Enschede Noord

Claudia Hagreis - Pinna

053-3034218

Kayleigh Stegeman

053-3034217
Uw vestigingskantoor
Enschede 1
Telefoonnummer
053-3034222