Breda

Huishoudelijke hulp Breda

Heeft u huishoudelijke hulp Breda nodig? Velen vinden het belangrijk om aangenaam thuis te kunnen wonen. Dat voelt vertrouwd en maakt het contact met uw vrienden en familieleden makkelijker. Kunt u uw huishouden niet meer bijhouden door ziekte of ouderdom? Dan is het verstandig om huishoudelijke hulp Breda in te schakelen. Tzorg staat klaar voor alle hulpbehoevenden in gemeente Breda. Neem gerust contact op.

 

Hoe regelt u huishoudelijke hulp Breda?

Heeft u huishoudelijke hulp Breda nodig voor uzelf of een dierbare? Dan kunt u terecht bij het Wmo-loket van de gemeente Breda. Hier kijkt u samen met een medewerker of u recht heeft om aanspraak te maken op de Wmo Breda. Er wordt gekeken naar wat u nog allemaal kan, maar ook naar waar u mogelijk hulp bij nodig heeft. Wordt uw aanvraag goedgekeurd? Dan ontvangt u mogelijk een indicatie voor hulp in de huishouding Breda. Wanneer u vragen heeft over het aanvragen van Wmo Breda, kunt u altijd bij Tzorg terecht voor duidelijke antwoorden. Bel of mail ons gerust!

 

In welke plaatsen kan ik hulp in de gemeente Breda aanvragen?

Dat kunt u naast Breda zelf, ook in Prinsenbeek, Bavel, Teteringen en Ulvenhout.

 

Waarom hulp van Tzorg?

V Vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Breda en omgeving
V Hulp bij aanvraag indicatie
V Altijd bij u passende ondersteuning
V Nauwe samenwerking met zorgnetwerk

Meer weten? Neem contact met ons op

 

Wat zijn de kosten van hulp in de huishouding Breda?

Wanneer u recht heeft op huishoudelijke hulp Breda vanuit de Wmo, hoeft u alleen een eigen bijdrage betalen. Deze is gelijk voor alle inwoners van Nederland. Het maakt dus niet uit wat uw inkomen of vermogen is. Deze maandelijkse kosten betaalt u aan het Centraal Administratie Kantoor. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over de rekeningen voor huishoudelijke hulp Breda. Deze worden namelijk direct naar uw gemeente verstuurd, zodat zij de verdere kosten afhandelen.

 

De kwaliteit van Tzorg

Wanneer uw indicatie rond is, kunt u direct aankloppen bij Tzorg. Een zorgcoördinator bespreekt uw wensen en behoeften in een persoonlijk gesprek en maakt daarna de juiste koppeling met een van onze mensen. Uw vaste thuishulpt helpt u met de was, poetst uw woning en staat natuurlijk open voor een gezellig praatje. Onze medewerkers zijn vakkundig en doen hun best om uw thuissituatie zo aangenaam mogelijk te maken. Zoekt u dus naar huishoudelijke hulp Breda? Neem dan contact op met Tzorg.

 

Begeleiding bij zelfredzaamheid in Breda

Begeleiding bij zelfredzaamheid in Breda is een dienst van Tzorg die beschikbaar is om extra ondersteuning te bieden. Deze dienst richt zich op het vergoten van uw zelfredzaamheid en regie. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig met het regelen van alledaagse zaken zoals het openmaken van post of het bijhouden van uw administratie? Daar is onze begeleiding bij zelfredzaamheid in Breda geschikt voor. Ook wanneer u het lastig vindt om sociale contacten te leggen, kan Tzorg u ondersteunen.

De Wmo maakt het mogelijk om via Tzorg begeleiding bij zelfredzaamheid in Breda te krijgen.  Voor een vergoeding van de kosten is het belangrijk dat u een Wmo-indicatie individuele begeleiding aanvraagt bij uw gemeente, kijk op de gemeente website voor de voorwaarden.

Heeft u hier nog vragen over, bel of mail dan gerust met Tzorg. Of vraag direct begeleiding bij zelfredzaamheid aan. 

 

Uw aanspreekpunt in Breda

Amber Dousi

076-3038610

Anouk Lobbe

076-3038665

Kim Creugers

076-3038618
Uw vestigingskantoor
Breda 1
Telefoonnummer
076-3038666