Beverwijk

Huishoudelijke hulp Beverwijk

Op zoek naar huishoudelijke hulp Beverwijk? Bent u ziek, heeft u last van chronische beperkingen of kunt u door ouderdom niet meer iedere huishoudelijke taak op u nemen? Dan heeft u mogelijk recht op huishoudelijke hulp. Zo kunt u zich aangenaam thuis blijven voelen, terwijl het huishouden tot in de puntjes verzorgd wordt. In dat geval is Tzorg hét aanspreekpunt voor u. Wij bieden huishoudelijke hulp in bijna iedere gemeente, dus ook in Beverwijk.

 

Waarom hulp van Tzorg?

Vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Beverwijk en omgeving
Hulp bij aanvraag van uw indicatie
Altijd bij u passende ondersteuning
Nauwe samenwerking met uw zorgnetwerk

Meer weten? Neem contact met ons op

 

Hulp in de huishouding Beverwijk aanvragen

Heeft u huishoudelijke hulp Beverwijk nodig, dan moet u eerst een indicatie aanvragen bij uw gemeente. Ook op dat gebied staan wij graag voor u klaar. Wij geven u de informatie die u nodig heeft voor het aanvragen van uw Wmo. Beverwijk is de gemeente waar u ook terecht kunt voor uw aanvraag voor ondersteuning in Wijk aan Zee. Lees op de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) pagina van de gemeente Beverwijk  hoe dit werkt.

Vervolgens kijkt u samen met de gemeente Beverwijk welke hulp in de huishouding u van dag tot dag nodig heeft. Is de indicatie eenmaal rond? Dan gaat uw huishoudelijke hulp bij u aan de slag. Nog vragen? U kunt nu ook al contact met ons opnemen!

 

De kosten van huishoudelijke hulp Beverwijk

Komt u in aanmerking voor hulp in de huishouding Beverwijk? Dan hoeft u het overgrote deel van de kosten niet zelf te betalen. Voor de Wmo Beverwijk wordt wel een eigen bijdrage in rekening gebracht. Dit geldt niet alleen voor de inwoners van Beverwijk, want de eigen bijdrage is landelijk bepaald, ongeacht uw inkomen of thuissituatie. In 2020 bedraagt de eigen bijdrage maximaal € 19 per maand. Deze eigen bijdrage voor huishoudelijke hulp Beverwijk betaalt u aan het Centraal Administratie Kantoor. Uw gemeente betaalt vervolgens de rekeningen van Tzorg.

 

Passende hulp voor iedereen

Bij Tzorg vinden wij het belangrijk dat wij u of uw dierbare op een passende manier helpen. Daarom zijn wij altijd bereid om met u mee te denken. Wat kunt u nog zelf en waar heeft u huishoudelijke hulp Beverwijk bij nodig? Onze medewerkers zijn bovendien vakkundig en gemotiveerd om uw woonsituatie zo aangenaam mogelijk te maken. Een gezellig praatje, een luisterend oor. Juist die persoonlijke aandacht maakt voor u het verschil. Uw huishoudelijke hulp is dus zóveel meer dan een poetshulp. Beverwijk is een van de ruim 300 gemeenten waar Tzorg hulp in de huishouding verzorgt. Neem dus gerust een keer contact met ons op voor passende huishoudelijke hulp Beverwijk.

 

 

Uw aanspreekpunt in Beverwijk

Ilse Klaassen

020-7054413
Uw vestigingskantoor
Amsterdam 2
Telefoonnummer
020-6602006