Amsterdam

Thuishulp in Amsterdam

Tzorg biedt huishoudelijke ondersteuning door heel Nederland. Ook in uw gemeente. Het voordeel van Tzorg is dat we u snel kunnen helpen. Met persoonlijke aandacht, een vertrouwd gezicht uit uw buurt en optimaal maatwerk. De beste thuishulp in Amsterdam vindt u bij Tzorg.

 

Altijd dichtbij

Als zorgspecialist kijken we naar wat u zelf nog kunt en waar we bij kunnen helpen. Samen zorgen we ervoor dat u prettig kunt blijven wonen. Met vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Amsterdam en omgeving bieden we u net dat beetje meer. Een gezellig praatje, een luisterend oor. Tzorg is altijd dichtbij.

 

Direct thuishulp aanvragen in Amsterdam?

Vraag direct thuishulp aan. We helpen graag en regelen samen met u passende ondersteuning. Ook bij het aanvragen van uw indicatie helpt Tzorg. Zodra u een indicatie heeft, gaan we bij u aan de slag. Meer informatie over thuiszorg in Amsterdam vindt u op de website van uw gemeente. U kunt ook contact opnemen met het WMO loket van uw gemeente.

 

Heeft u een klacht?

Als u in deze gemeente woont en een klacht heeft dan kunt u deze indienen via www.tzorg.nl/contact/compliment-of-klacht/ of bij de gemeente Amsterdam. Wanneer u niet tevreden bent over de afhandeling van de klacht dan kunt u zich richten tot de ombudsman metropool Amsterdam. De ombudsman vervult de rol van tweedelijns behandelaar.

Uw aanspreekpunt in Amsterdam

Desiree Hulsebosch

020-7054415

Femke Pereboom

020-7054424

Marloes Schutte

020-7054416

Sandra van der Horst

020-7054419

Suzan Oymak

020-7054417
Uw vestigingskantoor
Amsterdam 1
Telefoonnummer
020-7054444