Amersfoort

Huishoudelijke hulp Amersfoort

Heeft u onze huishoudelijke hulp Amersfoort nodig? Of u nu tijdelijk of langdurig ziek bent: het is belangrijk dat u kunt herstellen in het comfort van uw eigen huis. Of mogelijk bent u niet meer in staat om enkele huishoudelijke taken uit te voeren. Mantelzorgers kunnen helpen, maar het is prettiger om een langdurige oplossing te vinden zoals huishoudelijke hulp Amersfoort. Dankzij de Wmo Amersfoort is dat betaalbaar voor iedereen die recht heeft op huishoudelijke ondersteuning. Tzorg is uw aanspreekpunt voor vakkundige huishoudelijke hulp, maar helpt u ook graag op weg bij het aanvragen van hulp in de huishouding Amersfoort.

 

Wmo Amersfoort: hoe werkt het?

Om voor huishoudelijke hulp Amersfoort in aanmerking te komen, moet u eerst een aanvraag doen via het Wmo-loket van de gemeente Amersfoort. Hier bespreekt u niet alleen de reden waarom u huishoudelijke hulp Amersfoort zoekt, maar ook welke ondersteuning u precies kunt gebruiken. De gemeente stelt vervolgens een indicatie op en bepaalt of u gebruik kunt maken van de Wmo. Is uw aanvraag goedgekeurd? Dan kunt u meteen op zoek naar passende huishoudelijke hulp Amersfoort. Heeft u al een indicatie voor huishoudelijke hulp Amersfoort? Ook dan staat Tzorg voor u klaar. Neem gerust vrijblijvend contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Waarom hulp van Tzorg?

V Vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Amersfoort en omgeving
V Hulp bij aanvraag indicatie
V Altijd bij u passende ondersteuning
V Nauwe samenwerking met zorgnetwerk

Meer weten? Neem contact met ons op

 

In welke plaatsen kan ik hulp in de gemeente Amersfoort aanvragen?

Dat kunt u in Amersfoort zelf, Hoogland, Hooglanderveen en Stoutenburg Noord.

 

De persoonlijke aanpak van Tzorg

Klopt u bij Tzorg aan voor huishoudelijke hulp Amersfoort, dan kunt u rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak. Wij vinden het namelijk belangrijk om uw thuissituatie zo aangenaam mogelijk te maken. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we hoe uw vaste thuishulp zo goed mogelijk kan bijspringen. Uiteraard hoort daar ook een gezellig praatje bij. Dat is de kracht van onze huishoudelijke hulp Amersfoort.

 

De kosten van huishoudelijke hulp Amersfoort

Wanneer u hulp in de huishouding Amersfoort aanvraagt, wilt u wel weten wat dit precies gaat kosten. De rekeningen van Tzorg worden direct naar de gemeente Amersfoort gestuurd, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. U betaalt alleen een maandelijkse bijdrage aan het Centraal Administratie Kantoor. Dit geldt voor alle inwoners van Nederland die gebruikmaken van de Wmo. Deze regeling maakt de huishoudelijke hulp Amersfoort betaalbaar. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan contact op met Tzorg.

 

 

Uw aanspreekpunt in Amersfoort

Esmeralda Jongeneel

06-22928954

Vinanda Paap

030-2028887
Uw vestigingskantoor
Midden-Oost
Telefoonnummer
088-0025503