Tzorg neemt hulp bij huishouden Lyvore over

Vr 19 februari

Vanaf maart 2021 neemt Tzorg de hulp bij het huishouden van Lyvore over in de gemeente Soest. Lyvore wil zich specialiseren op complexe zorg in verpleeghuizen en wijkverpleging.

René Akkermans, directeur zorg: “We leveren al hulp bij het huishouden aan inwoners van Soest en kijken ernaar uit om voor nog meer cliënten een aangenaam thuis te creëren. Samen met Lyvore hebben we ervoor gezorgd dat er zo min mogelijk verandert voor bijna 400 cliënten en 50 medewerkers.” De cliënten blijven hulp bij het huishouden ontvangen. Doordat de thuishulpen van Lyvore de mogelijkheid hebben gekregen om in dienst te komen bij Tzorg, houden de cliënten hun vaste thuishulp.

Digitale kennismaking
Thuishulpen maakten afgelopen periode kennis met Tzorg via digitale presentaties en persoonlijke gesprekken. René Akkermans, directeur Zorg: “We hopen dat we onze nieuwe collega’s ondanks de afstand toch een warm welkom hebben gegeven.”

Betrouwbare overnamepartner
“Wij zijn verheugd om een betrouwbare overnamepartner te hebben gevonden in Tzorg”, vertelt Edwin Snoeks, Manager WMO extramuraal en verantwoordelijk voor de transitie van hulp bij het huishouden van Lyvore. “We zijn ervan overtuigd dat de cliënten de juiste hulp bij het huishouden blijven ontvangen.”

Terug naar alle nieuwsberichten