Top Employer 2024!

Wo 24 januari

Net zoals in 2023 mogen we onszelf ook in 2024 als enige thuiszorgorganisatie in Nederland een Top Employer noemen! Dit bewijst dat het HR-beleid van Tzorg zowel binnen als buiten de organisatie gewaardeerd wordt. 

Een aangename werkgever in de thuiszorg 
Wij streven ernaar een aantrekkelijke werkgever te zijn. Onze medewerkers zorgen dagelijks voor een aangenaam thuis bij onze cliënten, en wij willen ook goed voor hen zorgen. Naast het bieden van een baan met zingeving, hebben we aandacht voor de mens achter de medewerker en stimuleren we persoonlijke en professionele ontwikkeling. Claudy de Koning, Directeur HR bij Tzorg, benadrukt: “De erkenning als Top Employer bevestigt dat onze medewerkers voor ons op één staan”. 

Wat doen wij om een aantrekkelijke werkgever te zijn?
Wij hechten veel waarde aan het welzijn van onze medewerkers. Dat doen we onder andere via ons programma “Fris in je Werk”, dat verschillende voordelen biedt, zoals gratis sporten bij SportCity, budgetcoaching en online trainingen.   

Trots op Top Employer Certificaat
“We zijn enorm trots op het behalen van het Top Employer certificaat. Tevreden medewerkers zijn voor ons van groot belang. Op deze manier kunnen zij elke dag met plezier zorgen voor een aangenaam thuis bij onze cliënten”, voegt Claudy de Koning toe.

Terug naar alle nieuwsberichten