Succesvol praktijkleren: eerste kandidaten ontvangen praktijkverklaring

Vr 25 juni

Een eerlijke kans op de arbeidsmarkt, dat willen wij iedereen bieden. Ook wanneer iemand nog niet over de juiste startkwalificaties bezit. Daarom zijn we gestart met praktijkleren. Een traject van drie maanden waarin kandidaten door ons worden begeleid en deels zelfstandig werken. Bij afronding behalen zij een praktijkverklaring wat hen mooie kwalificaties geeft om de arbeidsmarkt op te gaan.

Praktijkverklaring ontvangen

En het traject was een succes! Afgelopen 24 juni mochten vier van onze kandidaten de praktijkverklaring in ontvangst nemen. De uitreiking was op 1,5 meter, met hapjes en drankjes en werd ook nog muzikaal begeleid met viool. Daardoor werd deze periode feestelijk afgesloten en kijken wij terug op een zeer geslaagd traject. Zeker omdat we drie kandidaten mogen verwelkomen als onze nieuwe collega’s. We zijn trots op hun prestaties en dat we hen hierbij mochten begeleiden.

Inmiddels zijn er weer nieuwe kandidaten gestart met het praktijkleren bij Tzorg. We hopen dat deze onwijs leuke en gemotiveerde kandidaten binnenkort ook hun praktijkverklaring behalen!

Meer informatie

Het praktijkleren is ontstaan in samenwerking met WSP Rijswijk, Werkse!, Patijnenburg en ROC Mondriaan. Meer informatie over praktijkleren leest u hier.

Terug naar alle nieuwsberichten