Marieke werkt mee bij Tzorg!

Wo 25 mei

In januari 2022 begon Marieke als thuishulp bij Tzorg. Onder begeleiding van vaste hulp Amy komt ze wekelijks bij families om te helpen met het huishouden. Marieke kwam bij Tzorg terecht door een samenwerking met de Baalderborg Groep. Zij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden van dagbesteding.

Marieke werkt iedere week bij de familie Meijer. Voor Hanneke Meijer is het gaaf om te zien wat voor ontwikkeling Marieke doormaakt. “Ze toont steeds meer initiatief en stelt nieuwe taken voor die ze op kan pakken. Ook kletst Marieke steeds meer mee tijdens een kop thee.” Hanneke is hartstikke trots op beide dames die wekelijks bij haar over de vloer komen. Zeker ook op vaste hulp Amy die Marieke begeleidt. Hanneke: “Thuishulp betekent voor mij zo veel meer dan alleen schoonmaken. Alles waar de dames mee kunnen helpen, pakken ze direct op.”

Voor Marieke is werken bij Tzorg een groot succes. Stralend vertelt ze: “Ik ben blij en trots op mezelf, veel meer dan voor ik hier aan het werk was. Ik ben enorm dankbaar dat ik deze kans heb gekregen.“

De samenwerking tussen de twee bedrijven kwam tot stand door zorgcoördinator Tonnie van Tzorg en Jobcoach Lidy van Baaldenborg Groep. Ze wisten dat beide organisaties iets voor elkaar én voor anderen konden betekenen. Deze samenwerking bleek een succes en mooie manier om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een verdiende kans te geven.

Terug naar alle nieuwsberichten