Ondervind je regelmatig problemen in het gebruik van uw computer, tablet of smartphone? Wij bieden hulp bij computerproblemen en problemen met andere apparaten die meer weg zijn te denken in het alledaagse leven. Je wilt graag zelfstandig zijn en uzelf kunnen redden, ook op de computer is het prettig als je gewoon uw gang kunt gaan. Met ondersteunen je daarom graag met onze hulp bij computerproblemen.

Wij begrijpen dat het niet prettig is als je moeite hebt met zaken die je op uw computer moet regelen of als je het lastig vindt om met een smartphone of tablet om te gaan. Ook is het leuk en fijn als je gemakkelijk digitaal contact met uw omgeving kunt onderhouden.

We vergroten uw wereld met computerhulp aan huis

We zien vaak dat bijvoorbeeld ouderen hulp bij computerproblemen nodig heeft omdat ze niet zijn opgegroeid met zaken als laptops, smartphones en tablets. Niks om je voor te schamen dus! Goed dat je rondkijkt voor hulp, hulp bij computerproblemen maakt uw leven namelijk net wat gemakkelijker. We maken je wegwijs in de digitale wereld, totdat je zelf al het noodzakelijke eenvoudig online kunt regelen.

Tzorg maakt het, in 298 gemeenten in Nederland, aangenaam voor mensen in hun eigen huis en buurt. We bieden op persoonlijke wijze ondersteuning, waaronder computerhulp aan huis, en hulp bij het huishouden. Uw situatie is uniek, daar passen wij onze dienstverlening zorgvuldig op aan, waarbij het verhogen van uw zelfstandigheid een hele grote rol speelt.

Hulp bij computerproblemen en meer

Soms heeft iemand (tijdelijk) extra ondersteuning nodig bij de alledaagse zaken. Zoals hulp bij financiële administratie, hulp bij computerproblemen, een zinvolle dagindeling of het huishouden. Bijvoorbeeld omdat ze al op leeftijd zijn, omdat ze psychische klachten hebben of omdat zelf (tijdelijk) uit de running zijn door herstel na ziekte.

Wij begeleiden iedereen die dit nodig heeft met persoonlijke aandacht, of dat nu met hulp bij computerproblemen is of met ondersteuning bij huishoudelijke taken. Onze ervaren begeleiders zijn uw bekende gezicht (én computerhulp) aan huis. Het versterken van uw zelfstandigheid staat bij onze begeleiders voorop.

Aanvraag van hulp bij computerproblemen

Tzorg biedt hulp bij hulp bij computerproblemen. Computerhulp aan huis valt onder onze begeleiding bij zelfredzaamheid. Wil je hiervan gebruikmaken? Dan heb je een indicatie nodig via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Deze vraag je eenvoudig aan het Wmo-loket van uw gemeente. Uw gemeente bekijkt vervolgens of je voor een indicatie voor hulp bij computerproblemen in aanmerking komt.

Voor hulp via de Wmo betaal je enkel een maandelijkse eigen bijdrage van maximaal €20,60, dit is vastgesteld op 1 januari 2024. De hoogte van de eigen bijdrage is niet inkomensafhankelijk en voor iedereen gelijk. Van het Centraal Administratie Kantoor (CAK) ontvang je de rekening met betrekking tot de eigen bijdrage, deze wordt niet verstuurd vanuit Tzorg.

7,6
Vertrouwen in onze thuishulp
  • Een betrokken hulp
  • Wijkgericht: altijd dichtbij
  • ISO 9001 gecertificeerd
Rating

Wil jij individuele begeleiding? Dit zijn de stappen.

  • Kies de hulp die je nodig hebt

    Wil je graag individuele begeleiding? Maar weet je nog niet welke hulp bij jou past?

    Bekijk wat Tzorg voor jou kan doen

  • Bereken jouw Wmo-indicatie

    Kom er achter of je in aanmerking komt voor de hulp die je wenst.

    Bereken jouw Wmo-indicatie

    Beantwoord onderstaande vragen en bekijk of je recht hebt op een Wmo-indicatie.

    Ik heb hulp nodig bij grote of kleine huishoudelijke taken omdat ik deze zelf niet meer kan.

    Ik kan beperkt of niet meedoen in de samenleving.

    Ik heb een medische beperking.

    Ik heb langdurige zorg nodig en onvoldoende mogelijkheden om dit zelf op te lossen.

    Zoek de gegevens van jouw gemeente om hulp aan te vragen via de Wmo.

    scroll verder
  • Ga naar het Wmo-loket

    Om je aan te melden heb je een indicatie nodig op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Via jouw gemeente vraag je de gewenste hulp aan bij het Wmo-loket.

  • Kies een zorgorganisatie in jouw gemeente

    Jouw gemeente neemt contact met je op over een Wmo-indicatie. Je hoort dan of je in aanmerking komt voor hulp, welke soort hulp en hoeveel uur per week. Vervolgens kies je zelf uit een van de zorgorganisaties in jouw gemeente.

    Kies je voor Tzorg, dan meldt de gemeente je aan. Daarna neemt Tzorg contact met je op.

Heb je een vraag?

Dan nemen we graag contact met je op om je verder te helpen. Dit doen we via de mail of telefonisch, wat jouw voorkeur heeft.