Zelfstandigheid vergroten door hulp bij computerproblemen

Ondervindt u regelmatig problemen in het gebruik van uw computer, tablet of smartphone? Wij bieden hulp bij computerproblemen en problemen met andere apparaten die meer weg zijn te denken in het alledaagse leven. U wilt graag zelfstandig zijn en uzelf kunnen redden, ook op de computer is het prettig als u gewoon uw gang kunt gaan. Met ondersteunen u daarom graag met onze hulp bij computerproblemen.

Wij begrijpen dat het niet prettig is als u moeite heeft met zaken die u op uw computer moet regelen of als u het lastig vindt om met een smartphone of tablet om te gaan. Ook is het leuk en fijn als u gemakkelijk digitaal contact met uw omgeving kunt onderhouden.

 

We vergroten uw wereld met computerhulp aan huis

We zien vaak dat bijvoorbeeld ouderen hulp bij computerproblemen nodig heeft omdat ze niet zijn opgegroeid met zaken als laptops, smartphones en tablets. Niks om u voor te schamen dus! Goed dat u rondkijkt voor hulp, hulp bij computerproblemen maakt uw leven namelijk net wat gemakkelijker. We maken u wegwijs in de digitale wereld, totdat u zelf al het noodzakelijke eenvoudig online kunt regelen.

Tzorg maakt het, in meer dan 300 gemeenten in Nederland, aangenaam voor mensen in hun eigen huis en buurt. We bieden op persoonlijke wijze ondersteuning, waaronder computerhulp aan huis, en hulp bij het huishouden. Uw situatie is uniek, daar passen wij onze dienstverlening zorgvuldig op aan, waarbij het verhogen van uw zelfstandigheid een hele grote rol speelt.

Lees meer over begeleiding bij zelfredzaamheid

 

Hulp bij computerproblemen en meer

Soms heeft iemand (tijdelijk) extra ondersteuning nodig bij de alledaagse zaken. Zoals hulp bij financiële administratie, hulp bij computerproblemen, een zinvolle dagindeling of het huishouden. Bijvoorbeeld omdat ze al op leeftijd zijn, omdat ze psychische klachten hebben of omdat zelf (tijdelijk) uit de running zijn door herstel na ziekte.

Wij begeleiden iedereen die dit nodig heeft met persoonlijke aandacht, of dat nu met hulp bij computerproblemen is of met ondersteuning bij huishoudelijke taken. Onze ervaren begeleiders zijn uw bekende gezicht (én computerhulp) aan huis. Het versterken van uw zelfstandigheid staat bij onze begeleiders voorop.

Lees meer over onze Wmo ondersteuning 

 

Aanvraag van hulp bij computerproblemen

Tzorg biedt hulp bij hulp bij computerproblemen. Computerhulp aan huis valt onder onze begeleiding bij zelfredzaamheid. Wilt u hiervan gebruikmaken? Dan heeft u een indicatie nodig via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Deze vraagt u eenvoudig aan het Wmo-loket van uw gemeente. Uw gemeente bekijkt vervolgens of u voor een indicatie voor hulp bij computerproblemen in aanmerking komt.

Voor hulp via de Wmo betaalt u enkel een maandelijkse eigen bijdrage van maximaal €20,60, dit is vastgesteld op 1 januari 2024. De hoogte van de eigen bijdrage is niet inkomensafhankelijk en voor iedereen gelijk. Van het Centraal Administratie Kantoor (CAK) ontvangt u de rekening met betrekking tot de eigen bijdrage, deze wordt niet verstuurd vanuit Tzorg.

Meer informatie? Neem contact met ons op