Heb je hulp nodig bij het huishouden om zelfstandig in jouw woning te blijven wonen? Tzorg voorziet in thuiszorg West Brabant en zorgt dat je een toegewijde en vaste hulp krijgt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je telkens een vertrouwd gezicht ziet. Zo blijf je met thuiszorg West Brabant op een fijne manier in jouw eigen huis wonen in jouw geliefde West Brabant. Tzorg werkt landelijk met een wijkgerichte benadering. Vul jouw postcode maar eens in om na te gaan of wij ook in jouw gemeente actief zijn met thuiszorg West Brabant.

Thuiszorg West Brabant

Indien je snel hulp nodig heeft voor huishoudelijke ondersteuning is het prettig om te weten dat Tzorg op korte termijn kan beginnen. Thuiszorg West Brabant is dan ook direct beschikbaar voor korte of voor de lange termijn. Jouw vaste hulp ga je helpen bij het huishouden. Tzorg bespreekt met je wat jouw wensen zijn. Zo houden wij onder rekening met jouw leefgewoonten, zodat je op een manier thuis blijft wonen die je gewend bent. Onze zorgcoördinator breng je daarom voordat jouw vaste hulp komt een persoonlijk bezoek. Er is voor thuiszorg West Brabant via Tzorg wel een zorgindicatie nodig van jouw gemeente.

Wmo en zorgindicatie van jouw gemeente

De Wet maatschappelijke ondersteuning bestaat om ouderen als je zolang mogelijk op zelfstandige basis thuis te laten wonen. Je betaalt hiervoor een beperkte eigen bijdrage per maand aan het CAK. Je krijgt van Tzorg verder geen rekening voor thuiszorg West Brabant, want jouw gemeente betaalt de kosten aan ons. Neem contact op met Tzorg als je huishoudelijke ondersteuning wenst. Dat kan ook al als je nog geen zorgindicatie heeft aangevraagd bij de gemeente.

Zorgplan voor thuiszorg West Brabant

Om de benodigde hulp vorm te geven, komt er een zorgplan. In dit ondersteuningsplan staat precies beschreven welke hulp je thuis mag verwachten. Zo is er sprake van duidelijkheid voor je en jouw familie en/of mantelzorger en voor jouw vaste hulp. Indien de omstandigheden veranderen, is een aanpassing van het zorgplan uiteraard mogelijk.
Vul het aanvraagformulier in voor thuiszorg West Brabant of neem contact op voor meer informatie.

7,6
Vertrouwen in onze thuishulp
 • Een betrokken hulp
 • Wijkgericht: altijd dichtbij
 • ISO 9001 gecertificeerd
Rating

Wil jij individuele begeleiding? Dit zijn de stappen.

 • Kies de hulp die je nodig hebt

  Wil je graag individuele begeleiding? Maar weet je nog niet welke hulp bij jou past?

  Bekijk wat Tzorg voor jou kan doen

 • Bereken jouw Wmo-indicatie

  Kom er achter of je in aanmerking komt voor de hulp die je wenst.

  Bereken jouw Wmo-indicatie

  Beantwoord onderstaande vragen en bekijk of je recht hebt op een Wmo-indicatie.

  Ik heb hulp nodig bij grote of kleine huishoudelijke taken omdat ik deze zelf niet meer kan.

  Ik kan beperkt of niet meedoen in de samenleving.

  Ik heb een medische beperking.

  Ik heb langdurige zorg nodig en onvoldoende mogelijkheden om dit zelf op te lossen.

  Zoek de gegevens van jouw gemeente om hulp aan te vragen via de Wmo.

  scroll verder
 • Ga naar het Wmo-loket

  Om je aan te melden heb je een indicatie nodig op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Via jouw gemeente vraag je de gewenste hulp aan bij het Wmo-loket.

 • Kies een zorgorganisatie in jouw gemeente

  Jouw gemeente neemt contact met je op over een Wmo-indicatie. Je hoort dan of je in aanmerking komt voor hulp, welke soort hulp en hoeveel uur per week. Vervolgens kies je zelf uit een van de zorgorganisaties in jouw gemeente.

  Kies je voor Tzorg, dan meldt de gemeente je aan. Daarna neemt Tzorg contact met je op.

Heb je een vraag?

Dan nemen we graag contact met je op om je verder te helpen. Dit doen we via de mail of telefonisch, wat jouw voorkeur heeft.