Thuiszorg West Brabant: toegewijde en vaste hulp

Heeft u hulp nodig bij het huishouden om zelfstandig in uw woning te blijven wonen? Tzorg voorziet in thuiszorg West Brabant en zorgt dat u een toegewijde en vaste hulp krijgt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u telkens een vertrouwd gezicht ziet. Zo blijft u met thuiszorg West Brabant op een fijne manier in uw eigen huis wonen in uw geliefde West Brabant. Tzorg werkt landelijk met een wijkgerichte benadering. Vul uw postcode maar eens in om na te gaan of wij ook in uw gemeente actief zijn met thuiszorg West Brabant.

Thuiszorg West Brabant

Indien u snel hulp nodig heeft voor huishoudelijke ondersteuning is het prettig om te weten dat Tzorg op korte termijn kan beginnen. Thuiszorg West Brabant is dan ook direct beschikbaar voor korte of voor de lange termijn. Uw vaste hulp gaat u helpen bij het huishouden. Tzorg bespreekt met u wat uw wensen zijn. Zo houden wij onder rekening met uw leefgewoonten, zodat u op een manier thuis blijft wonen die u gewend bent. Onze zorgcoördinator brengt u daarom voordat uw vaste hulp komt een persoonlijk bezoek. Er is voor thuiszorg West Brabant via Tzorg wel een zorgindicatie nodig van uw gemeente.

Wmo en zorgindicatie van uw gemeente

De Wet maatschappelijke ondersteuning bestaat om ouderen als u zolang mogelijk op zelfstandige basis thuis te laten wonen. U betaalt hiervoor een beperkte eigen bijdrage per maand aan het CAK. U krijgt van Tzorg verder geen rekening voor thuiszorg West Brabant, want uw gemeente betaalt de kosten aan ons. Neem contact op met Tzorg als u huishoudelijke ondersteuning wenst. Dat kan ook al als u nog geen zorgindicatie heeft aangevraagd bij de gemeente.

Zorgplan voor thuiszorg West Brabant

Om de benodigde hulp vorm te geven, komt er een zorgplan. In dit ondersteuningsplan staat precies beschreven welke hulp u thuis mag verwachten. Zo is er sprake van duidelijkheid voor u en uw familie en/of mantelzorger en voor uw vaste hulp. Indien de omstandigheden veranderen, is een aanpassing van het zorgplan uiteraard mogelijk.
Vul het aanvraagformulier in voor thuiszorg West Brabant of neem contact op voor meer informatie.